Heropening Grand Café Plaza op Schiphol

6 juni 2019 | Yonne van Geene

Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft reizigers dat typisch Nederlandse ‘welkom thuis’ gevoel. Een modern grand café met een warme, huiselijke sfeer.

Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het grand café. Ook de grote koperen biertanks zijn echte eyecatchers. Het design van de open keuken, dat in samenwerking met het Heineken Design Bureau tot stand kwam, is doorgetrokken naar het sfeervolle restaurant.

Menukaart

Ook de menukaart is vernieuwd. Hierop prijkt nu onder andere de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100 procent plantaardige burger die niet van ‘echt’ te onderscheiden is. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken, is het nieuwe grand café dé locatie voor een werklunch, borrel of receptie. Met een mooie selectie aan craft bier, cocktails en heerlijke borrelplanken met lokale specialiteiten.

“Met het afwisselende menu bij Grand Café Plaza bieden we aankomende reizigers en ophalers een welkom thuis gevoel in een gezellige, huiselijke omgeving”, aldus Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol. “Zo kunnen reizigers in een prettige omgeving geleidelijk ‘landen’ voordat zij de reis naar huis maken.”

Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Opening Koffie & thee
Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Nieuwegein haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum Cityplaza en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart van Nieuwegein. Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: