Heropening Grand Café Plaza op Schiphol

6 juni 2019 | Yonne van Geene

Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft reizigers dat typisch Nederlandse ‘welkom thuis’ gevoel. Een modern grand café met een warme, huiselijke sfeer.

Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het grand café. Ook de grote koperen biertanks zijn echte eyecatchers. Het design van de open keuken, dat in samenwerking met het Heineken Design Bureau tot stand kwam, is doorgetrokken naar het sfeervolle restaurant.

Menukaart

Ook de menukaart is vernieuwd. Hierop prijkt nu onder andere de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100 procent plantaardige burger die niet van ‘echt’ te onderscheiden is. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken, is het nieuwe grand café dé locatie voor een werklunch, borrel of receptie. Met een mooie selectie aan craft bier, cocktails en heerlijke borrelplanken met lokale specialiteiten.

“Met het afwisselende menu bij Grand Café Plaza bieden we aankomende reizigers en ophalers een welkom thuis gevoel in een gezellige, huiselijke omgeving”, aldus Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol. “Zo kunnen reizigers in een prettige omgeving geleidelijk ‘landen’ voordat zij de reis naar huis maken.”

Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: