De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Vier weken dicht. De horeca wordt zwaar getroffen. Het zijn barre tijden. In dit artikel geven we tips over wat te doen tijdens de lockdown. ...
Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positivit...
Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederla...
IENS presenteert vandaag de Insider Top 2019 lijst; de 250 beste restaurants van Nederland die gedurende ten minste 6 maanden aan de Insider-criteria...
Na een samenwerking van zes jaar gaat algemeen directeur Bas Holshuijsen Franchise Friendly Concepts (FFC) verlaten. Holshuijsen neemt in goed overleg...
Sinds april beheert franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC) naast Kwalitaria ook de Délifrance formule in de Benelux. Om (nieuwe...
De Landelijke Examencommissie van SVH (LEC-SVH) heeft, in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de over...
Ver over de grens is het niet. Toch is het een hele stap voor de oer-Hollandse franchiseorganisatie om de Belgische markt te betreden. Met de overname...
Délifrance, één van de grootste en bekendste formules in het lunchsegment, mag niet zomaar mee in de tender om reizigers op stati...
In verband met het voorgenomen besluit van Délifrance Retail Franchise International om de masterfranchise van Délifrance toe te wijzen...
Délifrance Retail Franchise International is voornemens om de masterfranchise van Délifrance toe te wijzen aan het ervaren formulehuis....
Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle...
De inflatie volgens de consumentenprijsindex (CPI) daalde in juli naar -0,3 procent, meldt het CBS. Voor het eerst na december 1987 zijn goederen en...
Frans en Wendy Kooyman van espressobar 30ml en saladebar CROP uit Utrecht hebben een crowdfundingcampagne opgezet. Dit, omdat ze zoveel mogelijk zel...
Als je de allerlekkerste cafetaria van Nederland wilt zijn, moet je de allerlekkerste producten verkopen, zo simpel is het. "En 'lekker' gaat over...
Cafetariamerk Kwalitaria heeft onlangs een ondernemersdag georganiseerd. Deze dagen worden georganiseerd door franchise friendly concepts (ffc), de fr...
De franchise-organisaties van Délifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. In een aantal Kwalitaria-vestigingen (FFC) komt een D...
Franchiseformule Kwalitaria heeft in juli de opening gevierd van drie winkels, waardoor het totaal uitkomt op 85 vestigingen. De nieuwste eetwinkels v...