Teller Kwalitaria op 85 vestigingen

2 augustus 2010 |
Teller Kwalitaria op 85 vestigingen<

Franchiseformule Kwalitaria heeft in juli de opening gevierd van drie winkels, waardoor het totaal uitkomt op 85 vestigingen. De nieuwste eetwinkels van Kwalitaria zijn gevestigd in Den Haag, Panningen en Woerden. Voor dit najaar staan er nog meer openingen op de agenda. Zo staan er nieuwe vestigingen gepland in Assen, Alkmaar en Oss. Voor Alkmaar kunnen ondernemers zich overigens nog aanmelden. De succesformule is hiermee hard op weg om de doelstelling van 150 vestigingen in 2015 te halen.

Nieuwe vestigingen en conversie
Kwalitaria is naar eigen zeggen marktleider in de cafetariabranche en wil deze positie verder verstevigen. Enerzijds door het openen van nieuwe vestigingen en anderzijds door het transformeren van HapSnap en Vork vestigingen naar het full franchiseconcept van Kwalitaria.

Versbeleving belangrijk
De franchiseformule Kwalitaria is ‘de lekkerste eetwinkel' van Nederland. Klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van snacks, frites, brood, maaltijd(en)componenten, ijs, fruitsappen en salades. Kwalitaria onderscheidt zich door nadrukkelijk te kiezen voor verse en eerlijke producten. De versbeleving wordt ondersteund door een open en stijlvolle presentatie.

Eigen doelgroepen
De formule Kwalitaria maakt onderdeel uit van franchise friendly concepts (ffc). Met ruim 200 aangesloten ondernemers is ffc een van de grootste zelfstandige food franchise organisaties van Nederland. Naast Kwalitaria bestaat ffc uit de formules Cookers, Smulwereld en Vork. Iedere formule van ffc is volledig toegespitst op een eigen doelgroep en een eigen marktsegment.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: