Teller Kwalitaria op 85 vestigingen

2 augustus 2010 |
Teller Kwalitaria op 85 vestigingen<

Franchiseformule Kwalitaria heeft in juli de opening gevierd van drie winkels, waardoor het totaal uitkomt op 85 vestigingen. De nieuwste eetwinkels van Kwalitaria zijn gevestigd in Den Haag, Panningen en Woerden. Voor dit najaar staan er nog meer openingen op de agenda. Zo staan er nieuwe vestigingen gepland in Assen, Alkmaar en Oss. Voor Alkmaar kunnen ondernemers zich overigens nog aanmelden. De succesformule is hiermee hard op weg om de doelstelling van 150 vestigingen in 2015 te halen.

Nieuwe vestigingen en conversie
Kwalitaria is naar eigen zeggen marktleider in de cafetariabranche en wil deze positie verder verstevigen. Enerzijds door het openen van nieuwe vestigingen en anderzijds door het transformeren van HapSnap en Vork vestigingen naar het full franchiseconcept van Kwalitaria.

Versbeleving belangrijk
De franchiseformule Kwalitaria is ‘de lekkerste eetwinkel' van Nederland. Klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van snacks, frites, brood, maaltijd(en)componenten, ijs, fruitsappen en salades. Kwalitaria onderscheidt zich door nadrukkelijk te kiezen voor verse en eerlijke producten. De versbeleving wordt ondersteund door een open en stijlvolle presentatie.

Eigen doelgroepen
De formule Kwalitaria maakt onderdeel uit van franchise friendly concepts (ffc). Met ruim 200 aangesloten ondernemers is ffc een van de grootste zelfstandige food franchise organisaties van Nederland. Naast Kwalitaria bestaat ffc uit de formules Cookers, Smulwereld en Vork. Iedere formule van ffc is volledig toegespitst op een eigen doelgroep en een eigen marktsegment.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: