Teller Kwalitaria op 85 vestigingen

2 augustus 2010 |
Teller Kwalitaria op 85 vestigingen<

Franchiseformule Kwalitaria heeft in juli de opening gevierd van drie winkels, waardoor het totaal uitkomt op 85 vestigingen. De nieuwste eetwinkels van Kwalitaria zijn gevestigd in Den Haag, Panningen en Woerden. Voor dit najaar staan er nog meer openingen op de agenda. Zo staan er nieuwe vestigingen gepland in Assen, Alkmaar en Oss. Voor Alkmaar kunnen ondernemers zich overigens nog aanmelden. De succesformule is hiermee hard op weg om de doelstelling van 150 vestigingen in 2015 te halen.

Nieuwe vestigingen en conversie
Kwalitaria is naar eigen zeggen marktleider in de cafetariabranche en wil deze positie verder verstevigen. Enerzijds door het openen van nieuwe vestigingen en anderzijds door het transformeren van HapSnap en Vork vestigingen naar het full franchiseconcept van Kwalitaria.

Versbeleving belangrijk
De franchiseformule Kwalitaria is ‘de lekkerste eetwinkel' van Nederland. Klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van snacks, frites, brood, maaltijd(en)componenten, ijs, fruitsappen en salades. Kwalitaria onderscheidt zich door nadrukkelijk te kiezen voor verse en eerlijke producten. De versbeleving wordt ondersteund door een open en stijlvolle presentatie.

Eigen doelgroepen
De formule Kwalitaria maakt onderdeel uit van franchise friendly concepts (ffc). Met ruim 200 aangesloten ondernemers is ffc een van de grootste zelfstandige food franchise organisaties van Nederland. Naast Kwalitaria bestaat ffc uit de formules Cookers, Smulwereld en Vork. Iedere formule van ffc is volledig toegespitst op een eigen doelgroep en een eigen marktsegment.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: