Franchise Friendly Concepts betreedt de lunchroommarkt met masterfranchise van Délifrance

21 december 2017 | Roy Spijker
Franchise Friendly Concepts betreedt de lunchroommarkt met masterfranchise van Délifrance<

Délifrance Retail Franchise International is voornemens om de masterfranchise van Délifrance toe te wijzen aan het ervaren formulehuis. Het besluit ligt momenteel ter goedkeuring bij de ondernemingsraad van Délifrance. FFC beheert al meer dan 25 jaar succesvol de formule Kwalitaria. De masterfranchise van Délifrance betreft de huidige franchiserestaurants en de bestaande shop-in-shop corners in het petrol kanaal in Nederland en België.

Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC: “FFC is van oudsher een multifranchise organisatie. We hebben de laatste jaren de focus gelegd op Kwalitaria om dit merk verder te laten groeien. En met succes. Nu is er ruimte om nog een sterk merk aan ons portfolio toe te voegen. Met Kwalitaria en Délifrance kunnen we twee momenten optimaal bedienen, zowel het lunch- als avondmoment. De twee merken passen qua strategie naadloos bij elkaar. Op dit moment zijn er reeds 30 Délifrance shop-in-shops bij Kwalitaria. De formule is dus niet nieuw voor ons. We zijn ervan overtuigd dat FFC het nieuwste concept ‘Phoenix’ van Délifrance succesvol uit kan rollen in België en Nederland."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

Bezorgen Achtergronden
McDonald’s trakteert op nineties kledingitems

Vandaag viert McDonald’s Global McDelivery Day. Tijdens deze feestelijke dag kan er bij de bezorging van jouw bestelling via de Uber Eats app één van de flashy items uit de unieke Throwback Collection van McDonald’s zitten. De items, waaronder een spijkerjack en heuptasjes,...

Ontbijt Interview Longread
Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

Aan de Biltstraat in Utrecht vind je lunchroom ‘De keuken van Thijs’. Eigenaar Thijs Rullens is een oude bekende, want in december 2014 stond hij op de cover van ons blad. De lunchroom is inmiddels verhuisd naar een groter pand even verderop en op de oude locatie (eveneens in de Biltstr...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: