Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

29 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten en drinken is toch het lekkerste wat er is?

Ook is het probleem van geluidsoverlast van de weg aangepakt. Er is een nieuwe afscheiding gemaakt met een stijlvolle glaswand. Hierdoor is het heerlijk toeven in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland, ook wel de achtertuin van Hilversum genoemd. Geniet van heerlijke gastronomische gerechten van de nieuwe zomerkaart. Het Gooische restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

  

 

Nieuw: tasting room voor kookworkshops

Naast een nieuw terras aan de voorzijde wordt er momenteel hard gewerkt aan het pand. Eigenaren Arlo Vlaar en Liliane Smit hebben begin 2017 het onroerend goed aangekocht en investeren in een grondige renovatie en verbetering van dit bekende rijksmonumentale gebouw dat al sinds de 18e eeuw een belangrijke horecafunctie vervult in het Gooi. Het Koetshuis krijgt de grootste opknapbeurt zowel aan de buiten- als de binnenkant. Naast de bestaande privéruimte, ingericht als wijninspiratiekamer, komt er een tweede privé ruimte aan het water, de tasting room. Deze is voorzien van een moderne keukenunit voor kookworkshops, proeverijen en private dining met een eigen kok. In deze fantastische nieuwe ruimte vol culinaire inspiratie kan men vanaf eind juni met een groep vergaderen, lunchen of dineren. Met regelmaat zullen er kookworkshops worden georganiseerd waar men op kan intekenen. Via Facebook, Instagram en onze website www.restaurantvlaar.nl houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: