Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

Auteur: Thijs Jacobs
29 mei 2017
Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten en drinken is toch het lekkerste wat er is?

Ook is het probleem van geluidsoverlast van de weg aangepakt. Er is een nieuwe afscheiding gemaakt met een stijlvolle glaswand. Hierdoor is het heerlijk toeven in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland, ook wel de achtertuin van Hilversum genoemd. Geniet van heerlijke gastronomische gerechten van de nieuwe zomerkaart. Het Gooische restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

  

 

Nieuw: tasting room voor kookworkshops

Naast een nieuw terras aan de voorzijde wordt er momenteel hard gewerkt aan het pand. Eigenaren Arlo Vlaar en Liliane Smit hebben begin 2017 het onroerend goed aangekocht en investeren in een grondige renovatie en verbetering van dit bekende rijksmonumentale gebouw dat al sinds de 18e eeuw een belangrijke horecafunctie vervult in het Gooi. Het Koetshuis krijgt de grootste opknapbeurt zowel aan de buiten- als de binnenkant. Naast de bestaande privéruimte, ingericht als wijninspiratiekamer, komt er een tweede privé ruimte aan het water, de tasting room. Deze is voorzien van een moderne keukenunit voor kookworkshops, proeverijen en private dining met een eigen kok. In deze fantastische nieuwe ruimte vol culinaire inspiratie kan men vanaf eind juni met een groep vergaderen, lunchen of dineren. Met regelmaat zullen er kookworkshops worden georganiseerd waar men op kan intekenen. Via Facebook, Instagram en onze website www.restaurantvlaar.nl houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Overig nieuws