Délifrance en Kwalitaria werken samen

9 november 2012 |
DĂ©lifrance en Kwalitaria  werken samen<

De franchise-organisaties van DĂ©lifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. In een aantal Kwalitaria-vestigingen (FFC) komt een DĂ©lifrance shop-in-shop.

Zoete en hartige lekkernijen
In deze zaak worden de baguettes vers afgebakken en voor het oog van de gast belegd. Ook croissants staan op de menukaart. Daarnaast wordt een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen aangeboden.

Uitbreiding voor DĂ©lifrance
Voor DĂ©lifrance betekent de samenwerking een uitbreiding van het aantal outlets en vergroting van de zichtbaarheid van het merk. De franchiseformule van DĂ©lifrance telt momenteel 63 restaurants en 110 corners (voornamelijk in pompstations) in Nederland.

Verbreding van productaanbod
Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een DĂ©lifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod. FFC heeft een aantal franchiseconcepten, met meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. De opening van de eerste Kwalitaria-vestiging met een DĂ©lifrance shop-in-shop staat gepland in begin december 2012 in Amersfoort bij Kwalitaria Emiclaer.

Op de foto: Antonio Stroes (links) van FFC en Ruud van Erp van DĂ©lifrance tekenen het contract.



Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: