Délifrance en Kwalitaria werken samen

9 november 2012 |
Délifrance en Kwalitaria  werken samen<

De franchise-organisaties van Délifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. In een aantal Kwalitaria-vestigingen (FFC) komt een Délifrance shop-in-shop.

Zoete en hartige lekkernijen
In deze zaak worden de baguettes vers afgebakken en voor het oog van de gast belegd. Ook croissants staan op de menukaart. Daarnaast wordt een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen aangeboden.

Uitbreiding voor Délifrance
Voor Délifrance betekent de samenwerking een uitbreiding van het aantal outlets en vergroting van de zichtbaarheid van het merk. De franchiseformule van Délifrance telt momenteel 63 restaurants en 110 corners (voornamelijk in pompstations) in Nederland.

Verbreding van productaanbod
Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een Délifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod. FFC heeft een aantal franchiseconcepten, met meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. De opening van de eerste Kwalitaria-vestiging met een Délifrance shop-in-shop staat gepland in begin december 2012 in Amersfoort bij Kwalitaria Emiclaer.

Op de foto: Antonio Stroes (links) van FFC en Ruud van Erp van Délifrance tekenen het contract.



Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: