Délifrance en Kwalitaria werken samen

9 november 2012
Délifrance en Kwalitaria  werken samen

De franchise-organisaties van Délifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. In een aantal Kwalitaria-vestigingen (FFC) komt een Délifrance shop-in-shop.

*Zoete en hartige lekkernijen*
In deze zaak worden de baguettes vers afgebakken en voor het oog van de gast belegd. Ook croissants staan op de menukaart. Daarnaast wordt een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen aangeboden.

*Uitbreiding voor Délifrance*
Voor Délifrance betekent de samenwerking een uitbreiding van het aantal outlets en vergroting van de zichtbaarheid van het merk. De franchiseformule van Délifrance telt momenteel 63 restaurants en 110 corners (voornamelijk in pompstations) in Nederland.

*Verbreding van productaanbod*
Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een Délifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod. FFC heeft een aantal franchiseconcepten, met meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. De opening van de eerste Kwalitaria-vestiging met een Délifrance shop-in-shop staat gepland in begin december 2012 in Amersfoort bij Kwalitaria Emiclaer.

*Op de foto:* Antonio Stroes (links) van FFC en Ruud van Erp van Délifrance tekenen het contract.



~Myrtille Vromans~

Overig nieuws