PJZ Zintuigen op scherp in Culinair Pretpark

25 september 2012
PJZ Zintuigen op scherp in Culinair Pretpark

Zet de zintuigen van uw keukenbrigade op scherp en bezoek het nieuwe culinaire evenement van 29 t/m 31 oktober in het Culinair Pretpark in Gilze.

*Beleving via zintuigen*
De organisatie is in handen van Levens Cooking & Baking Systems, Deli XL en Mise en Place. Tijdens het culinaire festival vindt beleving plaats via alle zintuigen. Dit begint al bij de verrassende ontvangst maar komt ook tot uiting in diverse interessante workshops en een inspirerende lunch.

*Inspiratie en innovatie*
Tijdens de dagen kan men kennis maken met nieuwe producten en zich laten inspireren door de innovaties van de organiserende bedrijven. Een bezoek waard dus, als u die ondernemer bent die van al het nieuws op de hoogte wil blijven. Het programma is zo ingericht dat er voor elke dag een ochtend- en een middagsessie zal zijn. Het Culinair Pretpark is geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur.

*Inschrijven*
De entree is gratis, maar u moet zich wel inschrijven. Dat kan via de online "inschrijvingstool.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen Prikkel uw zintuigen in het culinair pretpark.

Overig nieuws