Starbucks lanceert ijskoude zomerse drankjes

Auteur: redactie
Drinks Franchiseketen 2 mei 2024
Starbucks lanceert ijskoude zomerse drankjes

De barista’s van Starbucks hebben een nieuw zomers menu samengesteld, waarbij de wensen van de gast centraal staan.  

Voor iedereen die op zoek is naar verfrissing en verkoeling in het warme weer, heeft Starbucks goed nieuws. Deze zomer staat het langverwachte Frozen Refresha op het menu. Denk aan een bevroren versie van de ijskoude Starbucks Refresha Drink, met de vertrouwde smaken Cool Lime, Mango Dragonfruit en de Strawberry Acaí in een nieuw jasje.

Ook is het bekende Starbucks Refresha assortiment is terug dit seizoen. De viral Mango Dragonfruit Refresha, de Cool Lime Refresha en de Strawberry Acaí Refresha worden allemaal met de hand geschud met ijs en echt fruit.

Zomerse koffie

Met de gloednieuwe Crème Brulée Cream Cold Foam, geïnspireerd op de smaken van het geliefde dessert, worden andere zomerse koffies naar een hoger niveau getild. Bij elk ijskoud Starbucks-drankje is slagroom in te wisselen voor deze luxe romige topping. Bijvoorbeeld bij ijskoffies, Cold Brews of Frappuccinos. Starbucks heeft ook twee nieuwe combinaties samengesteld met de Crème Brulee x Brown Sugar Frappuccino of de Crème Brulee x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso.

Ontdek nu ook de nieuwe Iced White Chocolate Pistachio Oat Shaken Espresso. Deze trendy smaak verovert de wereld, dus geniet nu van dit perfecte zomerdrankje. De Starbucks Blonde Espresso Roast, gekenmerkt door zijn zachtere smaak, vormt de basis van alle Starbucks Iced Shaken Espresso's en is altijd beschikbaar om drankjes te personaliseren in plaats van onze Signature Espresso Roast.

Beschikbaarheid

Het nieuwe zomer menu is verkrijgbaar bij alle Starbucks-winkels en Drive Thrus in heel Nederland vanaf 2 mei.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws