PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

25 oktober 2012
PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

Een ware culinaire modeshow. Ontdek de meest originele gerechten, leer van de kookdemonstraties en geniet van de gerechten. Maarten Wessels presenteert een culinaire modeshow op drie dagen.

*U gaat lekker proeven*
Op het evenement Prikkel je Zintuigen worden alle zintuigen op wonderbaarlijke wijze geprikkeld. Ook het zintuig proeven mag niet ontbreken. De organiserende partijen Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems hebben een ware culinaire modeshow voor de gasten van de beurs in petto.

*Leer van professionele koks*
De dames van House of Kent zullen de gerechten op een ludieke manier presenteren en uitserveren aan de gasten. In een opvallende outfit, zorgen zij voor de extra jus. Ervaar de kooksessies en ontdek welke gerechten u kunt maken met de ingrediënten. De professionele koks van Deli XL en Levens Cooking & Baking Systems laten het u graag zien. Vervolgens wordt u geprikkeld door het enthousiasme van Maarten Wessels en mag u de gerechten ook proeven.

*Inschrijven is gratis*
Bezoek het evenement van 29 t/m 31 oktober in Gilze. De modeshow vindt iedere dag plaats om 11.20 uur en 14.20 uur. Voor de overige activiteiten van de beurs is een ochtend- en middagprogramma samengesteld. Het Culinair Pretpark in Gilze is van 09.30 uur tot 17.00 uur geopend. Bezoek het evenement gratis, maar schrijf u wel op tijd in. Dat gaat heel gemakkelijk via deze "link.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws