PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

25 oktober 2012 |
PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen<

Een ware culinaire modeshow. Ontdek de meest originele gerechten, leer van de kookdemonstraties en geniet van de gerechten. Maarten Wessels presenteert een culinaire modeshow op drie dagen.

U gaat lekker proeven
Op het evenement Prikkel je Zintuigen worden alle zintuigen op wonderbaarlijke wijze geprikkeld. Ook het zintuig proeven mag niet ontbreken. De organiserende partijen Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems hebben een ware culinaire modeshow voor de gasten van de beurs in petto.

Leer van professionele koks
De dames van House of Kent zullen de gerechten op een ludieke manier presenteren en uitserveren aan de gasten. In een opvallende outfit, zorgen zij voor de extra jus. Ervaar de kooksessies en ontdek welke gerechten u kunt maken met de ingrediënten. De professionele koks van Deli XL en Levens Cooking & Baking Systems laten het u graag zien. Vervolgens wordt u geprikkeld door het enthousiasme van Maarten Wessels en mag u de gerechten ook proeven.

Inschrijven is gratis
Bezoek het evenement van 29 t/m 31 oktober in Gilze. De modeshow vindt iedere dag plaats om 11.20 uur en 14.20 uur. Voor de overige activiteiten van de beurs is een ochtend- en middagprogramma samengesteld. Het Culinair Pretpark in Gilze is van 09.30 uur tot 17.00 uur geopend. Bezoek het evenement gratis, maar schrijf u wel op tijd in. Dat gaat heel gemakkelijk via deze link.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: