PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen

25 oktober 2012 |
PJZ Culinaire modeshow laat u verbazen<

Een ware culinaire modeshow. Ontdek de meest originele gerechten, leer van de kookdemonstraties en geniet van de gerechten. Maarten Wessels presenteert een culinaire modeshow op drie dagen.

U gaat lekker proeven
Op het evenement Prikkel je Zintuigen worden alle zintuigen op wonderbaarlijke wijze geprikkeld. Ook het zintuig proeven mag niet ontbreken. De organiserende partijen Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems hebben een ware culinaire modeshow voor de gasten van de beurs in petto.

Leer van professionele koks
De dames van House of Kent zullen de gerechten op een ludieke manier presenteren en uitserveren aan de gasten. In een opvallende outfit, zorgen zij voor de extra jus. Ervaar de kooksessies en ontdek welke gerechten u kunt maken met de ingrediënten. De professionele koks van Deli XL en Levens Cooking & Baking Systems laten het u graag zien. Vervolgens wordt u geprikkeld door het enthousiasme van Maarten Wessels en mag u de gerechten ook proeven.

Inschrijven is gratis
Bezoek het evenement van 29 t/m 31 oktober in Gilze. De modeshow vindt iedere dag plaats om 11.20 uur en 14.20 uur. Voor de overige activiteiten van de beurs is een ochtend- en middagprogramma samengesteld. Het Culinair Pretpark in Gilze is van 09.30 uur tot 17.00 uur geopend. Bezoek het evenement gratis, maar schrijf u wel op tijd in. Dat gaat heel gemakkelijk via deze link.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: