Vegan Lunchroom Your Foodprint genomineerd voor award

7 september 2018 | Thijs Jacobs

Wat is het beste vegan product van 2018? En waar kan je dit jaar het lekkerst uit eten als je
voor plantaardig gaat? Op veganawards.nl kan je vanaf 4 september stemmen voor de Vegan Awards 2018, een evenement van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Er kan gestemd worden in acht categorieën, waaronder beste vegan product, beste vegan
blogger of vlogger, beste vegan (kook)boek en beste vegan eetgelegenheid. Nieuw is de
categorie ‘Beste vegan onderneming’. De genomineerden zijn gekozen door een vakjury,
waarbij het publiek vooraf suggesties kon geven. In elke categorie zijn zes genomineerden waar tot en met 24 september op gestemd kan worden via de website www.veganawards.nl.

Uitreiking

De Vegan Awards 2018 worden uitgereikt op zondag 28 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.
Voorzitter van de vereniging Emile Dingemans zal samen met Jon Koeter de uitreiking
verzorgen op het grote podium om 17:00. De uitreiking is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor Vegenement VegFestNL. Tickets zijn de hele maand september online verkrijgbaar voor 11 euro in plaats van 12,50 aan de deur via de website van Vegenement.
Jaarlijks worden de Vegan Awards door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV)
uitgereikt aan door het publiek gekozen initiatieven. De NVV wil met de awards initiatiefnemers in het zonnetje zetten en bedanken voor het laagdrempeliger maken van veganisme. In 2012 startte de Vegan Awards met één award op Wereld Veganisme Dag (1 november) en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met officiële uitreiking tijdens Vegenement VegFestNL.

Leuk om te weten: lunchroom en vegan webshop Your Foodprint is genomineerd voor de Vegan Award 2018 in de categorie Beste vegan (web)winkel! En dat is best een prestatie op zich, in een explosief groeiend vegan landschap. Eerder dit jaar interviewden we de eigenaresse, Marleen Schrijvers. Het interview lees je hier: https://www.lunchroom.nl/interview-op-bezoek-bij-een-100-procent-vegan-lunchroom

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Lunch Opening
23-jarige onderneemster Naomi Jansen opent Vital4Skool in Leek

Op maandag 7 januari opende Naomi Jansen in Leek haar gezonde schoolkantine. Ze is slechts 23 jaar en is nu al een eigen zaak begonnen. Naomi koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Haar oog viel daarbij op de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi voor...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: