Vegan Lunchroom Your Foodprint genomineerd voor award

7 september 2018 | Thijs Jacobs

Wat is het beste vegan product van 2018? En waar kan je dit jaar het lekkerst uit eten als je
voor plantaardig gaat? Op veganawards.nl kan je vanaf 4 september stemmen voor de Vegan Awards 2018, een evenement van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Er kan gestemd worden in acht categorieën, waaronder beste vegan product, beste vegan
blogger of vlogger, beste vegan (kook)boek en beste vegan eetgelegenheid. Nieuw is de
categorie ‘Beste vegan onderneming’. De genomineerden zijn gekozen door een vakjury,
waarbij het publiek vooraf suggesties kon geven. In elke categorie zijn zes genomineerden waar tot en met 24 september op gestemd kan worden via de website www.veganawards.nl.

Uitreiking

De Vegan Awards 2018 worden uitgereikt op zondag 28 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.
Voorzitter van de vereniging Emile Dingemans zal samen met Jon Koeter de uitreiking
verzorgen op het grote podium om 17:00. De uitreiking is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor Vegenement VegFestNL. Tickets zijn de hele maand september online verkrijgbaar voor 11 euro in plaats van 12,50 aan de deur via de website van Vegenement.
Jaarlijks worden de Vegan Awards door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV)
uitgereikt aan door het publiek gekozen initiatieven. De NVV wil met de awards initiatiefnemers in het zonnetje zetten en bedanken voor het laagdrempeliger maken van veganisme. In 2012 startte de Vegan Awards met één award op Wereld Veganisme Dag (1 november) en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met officiële uitreiking tijdens Vegenement VegFestNL.

Leuk om te weten: lunchroom en vegan webshop Your Foodprint is genomineerd voor de Vegan Award 2018 in de categorie Beste vegan (web)winkel! En dat is best een prestatie op zich, in een explosief groeiend vegan landschap. Eerder dit jaar interviewden we de eigenaresse, Marleen Schrijvers. Het interview lees je hier: https://www.lunchroom.nl/interview-op-bezoek-bij-een-100-procent-vegan-lunchroom

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: