Horecaondernemer Daan Smeltzer stopt met ondernemen

Auteur: Redactie
Personeel Mensen 19 januari 2022
Horecaondernemer Daan Smeltzer stopt met ondernemen

Horecaondernemer Daan Smeltzer (links op de foto) slaat een nieuwe weg in. Na een lange carrière van twintig jaar in de horeca heeft Smeltzer een nieuwe uitdaging gevonden in de vorm horeca-adviseur bij First Mate Hospitality Consultants.

Smeltzer is tot en met 2021 ondernemer geweest van onder andere STAN&CO. Utrecht, FIG en ROOST aan de Singel en hij was bestuurslid van de Utrechtse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Zijn ervaring als ondernemer, netwerk en energie gaat hij nu inzetten om andere hospitality organisaties en ondernemers verder te brengen.

Poten in de klei

De voormalig ondernemer licht zijn keuze toe: “Na een onwijs mooie carrière met mijn poten in de klei van de allergaafste branche is het nu tijd voor wat anders. De laatste twee coronajaren hebben de keuze om als ondernemer te stoppen zeker versneld. In de toekomst wil ik graag andere ondernemers, ontwikkelaars, vastgoedpartijen en leveranciers helpen en adviseren. Voornamelijk op het gebied van inspiratie, conceptontwikkeling, duurzaamheid en praktische implementatie zal ik mijn ervaring goed in kunnen zetten. Bij First Mate ervaar ik dezelfde passie voor de hospitality en kan ik bouwen op hun gedegen expertise.

Michiel van Noort, eigenaar van First Mate Hospitality Consultants is blij met de komst van Daan: “De collega’s bij First Mate hebben allemaal met hun voeten in de klei van de hospitality branche gestaan en dit draagt bij aan de kwaliteit van de adviezen die wij geven op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met de komst van Daan en de persoonlijkheid, kennis en ervaring die hij meebrengt maken we een mooie volgende stap in de ontwikkeling van onze ambitieuze adviesorganisatie. Daan zal zich voornamelijk gaan bezighouden met inspiratiesessies, conceptontwikkeling en operationele begeleiding van ondernemers in de horeca en leisure.”

First Mate

First Mate Hospitality Consultants heeft specialistische kennis van de horeca, foodservice en leisurebranche en zet deze in voor vastgoed partijen en ondernemers, bedrijven, organisaties en instellingen die hierin actief zijn of hieraan zijn verbonden.

Overig nieuws