Je hebt gezocht op: gastvrijheid
Who Ayam is nieuwe smaakmaker bij Utrecht CS
22 juni opent Who Ayam officieel haar deuren naast Utrecht Centraal Station. Dit nieuwe restaurant biedt gezonde, voedzame fusiongerechten die gasten...
![Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32138/groots-ondernemen-rob-leemker-60540_100x100_fit.jpg)
Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![La Place gaat als zelfstandige organisatie verder](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32101/laplace-60-60458_100x100_fit.jpg)
La Place gaat als zelfstandige organisatie verder
La Place, onderdeel van Jumbo, maakt dinsdag het voornemen bekend om als zelfstandige organisatie verder te gaan. Na een strategische heroverweging h...
![Edwin Vlek nieuwe voorzitter FNV Horecabond](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32065/whatsappimage20221013at120517pm158671-60385_100x100_fit.jpeg)
Edwin Vlek nieuwe voorzitter FNV Horecabond
Tijdens het Ledencongres van FNV Horecabond in Dierenpark Amersfoort hebben de leden Edwin Vlek verkozen tot voorzitter. Per direct zal Edwin Vlek het...
![Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32053/groots-ondernemen-yossi-eliyahoo-60360_100x100_fit.jpg)
Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31987/663b44a60ec7c-60218_100x100_fit.jpg)
Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen
Op 17 mei heropent de Bagels & Beans vestiging in Wageningen haar deuren met niet een, maar met twee nieuwe bagelbazen. Livio Rüssli (32) &am...
![Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31819/1609336459888732666-59837_100x100_fit.jpg)
Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
![Versterk de merkidentiteit van jouw restaurant met gepersonaliseerde producten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31796/20240325-08-50-16ontwerp-zonder-titel-20240325t085014-003-59784_100x100_fit.png)
Versterk de merkidentiteit van jouw restaurant met gepersonaliseerde producten
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...
Bagels & Beans verwelkomt nieuwe bagelbazen in Amsterdam
Dylan Hattuma en Paul Leuverman nemen per 11 maart de Bagels & Beans vestiging ‘op de hoek’ aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam...
Dirk-Jan Stip: "Mijn voorkeur gaat uit naar een langetermijnvisie"
Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
Eerste dag HorecaEvenTT achter de rug: "Een ongekend hoog niveau"
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...
![René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31507/groots-ondernemen-rene-bogaart-59142_100x100_fit.jpg)
René Bogaart: “Liever een snel kwartje dan een langzame euro”
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
![Anne&Max opent dertigste vestiging en eerste boutique hotel in Utrecht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31550/foto1-annemax-domstraat-59229_100x100_fit.jpg)
Anne&Max opent dertigste vestiging en eerste boutique hotel in Utrecht
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...
![Op Horecava 2024 werd duidelijk hoe snel verandering gaat](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31489/65a01477b12eb-59104_100x100_fit.jpg)
Op Horecava 2024 werd duidelijk hoe snel verandering gaat
Horecava, vond van 8 t/m 11 januari plaats in Rai Amsterdam. Deze editie stond onder andere in het teken van professionalisering. Door stijgende prijz...
Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca
Je wil na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digit...
![Lunchroompanel: Ik zie 2024 zonnig tegemoet](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31461/4-januari-2024-panel-lunchroom-instagram-lunchroom-948-x-375-px-59048_100x100_fit.jpg)
Lunchroompanel: Ik zie 2024 zonnig tegemoet
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...
![Horecava: Dit zijn volgens KHN de economische uitdagingen in 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31443/knipsel58336-59012_100x100_fit.jpeg)
Horecava: Dit zijn volgens KHN de economische uitdagingen in 2024
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde maandag op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoe...
![Horecava Innovation Awards 2023 uitgereikt; dit zijn de winnaars](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31451/659beff6167ef-1-59027_100x100_fit.jpg)
Horecava Innovation Awards 2023 uitgereikt; dit zijn de winnaars
De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersone...
![Hoe moeder van Loetje en Happy Italy ultieme gastvrijheid biedt](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31413/rabobank-stanloetje-58938_100x100_fit.jpg)
Hoe moeder van Loetje en Happy Italy ultieme gastvrijheid biedt
Van studenten tot jonge gezinnen. Met meer dan 75 cafés en restaurants in Nederland bedient Restaurant Company Europe (RCE) diverse doelgroepen...
September 2023: Productinnovatie voor jouw lunchroom
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...
Jubileumeditie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt weer alle records
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
![Zomerreces; tijd om uit te rusten of om juist plannen te maken?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30780/knipsel567865715157395-57550_100x100_fit.jpg)
Zomerreces; tijd om uit te rusten of om juist plannen te maken?
Tijdens de zomervakantie willen veel mensen even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en stress. Hoewel vakanties altijd te kort duren, is het altijd...
![Oud-winnaar Lekkerste Lunchroombroodje, Stephen Nieuwenhuis: “Als een autoriteit een award uitreikt, moet het wel goed zijn”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30754/1668159839058229329-1-57493_100x100_fit.png)
Oud-winnaar Lekkerste Lunchroombroodje, Stephen Nieuwenhuis: “Als een autoriteit een award uitreikt, moet het wel goed zijn”
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kunnen lunchroomondernemers hun favoriete broodje insturen...
![Poké Perfect groeit door met De Digitale](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30515/de-digitale-poke-perfect02-56989_100x100_fit.jpg)
Poké Perfect groeit door met De Digitale
Dat digitale menuborden en orderkiosken een manier zijn om attentiewaarden en omzet te verhogen is gebleken voor Poké Perfect, het is een vast...
![Vier nieuwe foodconcepten openen in Foodhall Scheveningen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30466/foodhallterras3-56887_100x100_fit.jpg)
Vier nieuwe foodconcepten openen in Foodhall Scheveningen
Met maar liefst vier nieuwe keukens én een vernieuwd terras, is de Foodhall op de Scheveningse Noordboulevard klaar voor het aankomende zomerse...
Column Bart van der Schoot: Pompen of verzuipen…
Met de stijgende kosten ontstaat er in een razendsnel tempo een soort van squeeze in je bedrijf. Nog net bekomen van alle coronaperikelen en de volgen...
![Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor lunchrooms](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30073/1677954887-5687-28863_100x100_fit.jpg)
Themamaand Betalen: Dit zijn de betaalopties voor lunchrooms
Als horecaondernemer kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, met ieder zijn voor- en nadelen. Je wilt het uiteraard de gast en jezelf zo...
![Inschrijving wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023 geopend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30121/1678459615-1796-28815_100x100_fit.jpg)
Inschrijving wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023 geopend
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
![Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29843/1673441811-0527-29086_100x100_fit.jpeg)
Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca
Fresh food & coffee café Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Andere genom...
![Grip op gastvrijheid ondanks personeelstekort](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29816/1672914831-9733-29113_100x100_fit.jpg)
Grip op gastvrijheid ondanks personeelstekort
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
![Themamaand Financiën: Welke betaalopties zijn er voor jouw lunchroom? En wat kost het?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29716/1670944179-2146-29209_100x100_fit.jpg)
Themamaand Financiën: Welke betaalopties zijn er voor jouw lunchroom? En wat kost het?
Als servicegerichte horecaondernemer wil je het jouw gast zo makkelijk mogelijk maken om af te rekenen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, me...
![Lunchroompanel: Ik maak mij door de onzekere factoren geen zorgen over de voortgang van mijn lunchroom](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29730/1671119082-9141-29195_100x100_fit.jpg)
Lunchroompanel: Ik maak mij door de onzekere factoren geen zorgen over de voortgang van mijn lunchroom
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....
![Serpil Alkan serveert de hele dag door cocktails en ontbijt](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29618/1668697552-7027-29302_100x100_fit.jpg)
Serpil Alkan serveert de hele dag door cocktails en ontbijt
Ondernemen in Den Haag. Serpil Alkan (49) is met horecabloed geboren. De eigenaar opende op 6 juli dit jaar Brasserie Fred in Den Haag. Zij koos voor...
![Zeven herfstige dranken met een hoge marge voor jouw lunchroom](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29328/1663236244-5932-29583_100x100_fit.jpg)
Zeven herfstige dranken met een hoge marge voor jouw lunchroom
De herfst is al een tijdje aangebroken. Dat betekent dat ook de drankenkaart kan worden aangepast. Sangria wordt glühwein en herfstbokbier vervan...
![Horeca inspiratie trofee maakt creativiteit los](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29252/1661870209-4627-29656_100x100_fit.png)
Horeca inspiratie trofee maakt creativiteit los
De jury van de Horeca Inspiratie Trofee (HIT) is de afgelopen maanden overstelpt met creatieve ideeën om de gastvrijheidsbranche aantrekkelijker...
Freelancers trainen horecaskills dankzij samenwerking YoungOnes en SVH
Freelanceplatform YoungOnes en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) werken vanaf nu samen in het trainen van duizenden freelancers die via het platfo...
![Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29134/1659084796-2971-29764_100x100_fit.jpg)
Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar
Donderdag 28 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Paviljoen Sjoerd uit Ameland...
![Bagels & Beans Utrecht heropent](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29123/1658841575-5202-29775_100x100_fit.jpg)
Bagels & Beans Utrecht heropent
Tien jaar geleden begon het Bagels & Beans avontuur voor Utrechters Nienke Kroneman & Dave Kieft met de opening van hun eerste vestiging aan d...
![Nocto haalt half miljoen op voor uitbreiding; gaat deze maand naar Den Haag](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29082/1657289410-4768-29815_100x100_fit.jpg)
Nocto haalt half miljoen op voor uitbreiding; gaat deze maand naar Den Haag
Nocto heeft recentelijk een half miljoen euro aan financiering binnengehaald om het horeca social media platform te perfectioneren, het team te laten...
![Vijf tips om energie te besparen in jouw lunchroom](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29006/1655994424-8444-29890_100x100_fit.jpg)
Vijf tips om energie te besparen in jouw lunchroom
De energiecrisis is niet van tijdelijke aard. De energierekening is bij veel horecabedrijven al ruim een halfjaar verdubbeld. Dat vraagt om permanente...