Ondernemen in Venlo. Ria Joosten heeft een catering- en eventbedrijf en vijf horecagelegenheden in Limburg. Een personeelstekort kent ze niet binnen h...
De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan prod...
De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van ...
Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...
Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nad...
Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goe...
Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt...
Tijdens de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen in Leiden presenteerde niemand minder dan Koen Kardashian 'The Quardashian'. De...
Na een maandenlange verbouwing opende deze maand Hudson Bar & Kitchen aan de Leidsche Nieuwe Beestenmarkt. De gigantische raampartij en het zonnig...
In januari 2013 opende Doppio Espresso Hoofddorp haar deuren. Nu, ruim 3 jaar later maakt de espressobar een frisse start. De overheerlijke en kw...
Een lunchkaart, een dinerkaart, de borrelkaart en een wijnkaart. Dat biedt Café Restaurant ZuiderSchinkel in Amsterdam haar gasten aan. De horecazaak...
Op vrijdag 29 april opent een nieuwe horecagelegenheid haar deuren in 's Hertogenbosch. NUL73 is een nieuw en eigenwijs lunch- en dinercafé waar gast...