Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

18 oktober 2017 | Roy Spijker

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een populaire spot om sport te kijken. Met de komst van de nieuwe chef-kok én menukaart, zet Panenka zichzelf ook als gezellig restaurant op de kaart in het Witte de Withkwartier. Dit maakt de bar nog aantrekkelijker voor zowel man als vrouw, sportliefhebber, borrelaar of foodie.

Sport én goed eten 
n 2015 opende Panenka zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland. De sfeervolle bar bestaat uit een koffiebar, stadion én bar/restaurantgedeelte. Veel sportliefhebbers weten de bar inmiddels goed te vinden voor hun favoriete sportwedstrijden. Maar ook wanneer er geen sportwedstrijden op het programma staan, maken de nieuwe menukaart en fijne sfeer een bezoekje meer dan waard. Het goede eten en drinken is een nieuw speerpunt van Panenka en maakt dit ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Ook voegt Panenka steeds meer niet sportgerelateerde events toe aan de kalender, zoals vrijdagmiddagborrels en Vinylsessions.

Soft shell crab of toch frikandel XXL?
De nieuwe chef-kok van Panenka en heeft een vernieuwde menukaart samengesteld. Bestel aan de bar één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Wat denk je van een ‘worst en kaas scenario’, plankje buikspek, garnalen torpedo’s of de welbekende frikandel XXL? Toch zin in een lunch of diner? Laat je dan zeker verrassen door onder andere de ‘beer can chicken’, soft shell crab of de smokey bbq burger.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: