Panenka breidt met nieuwe chef-kok de kaart uit

18 oktober 2017 | Roy Spijker

Horecaondernemers én sportfanaten Wim de Klerk en Sven Beijk misten in de Maasstad een bar-restaurant waar sport werd uitgezonden én goed gegeten kon worden. Met liefde voor eten, drinken én een passie voor sport ontstond Panenka. De bar is in een jaar tijd uitgegroeid tot een populaire spot om sport te kijken. Met de komst van de nieuwe chef-kok én menukaart, zet Panenka zichzelf ook als gezellig restaurant op de kaart in het Witte de Withkwartier. Dit maakt de bar nog aantrekkelijker voor zowel man als vrouw, sportliefhebber, borrelaar of foodie.

Sport én goed eten 
n 2015 opende Panenka zijn deuren als eerste high-end sportsbar van Nederland. De sfeervolle bar bestaat uit een koffiebar, stadion én bar/restaurantgedeelte. Veel sportliefhebbers weten de bar inmiddels goed te vinden voor hun favoriete sportwedstrijden. Maar ook wanneer er geen sportwedstrijden op het programma staan, maken de nieuwe menukaart en fijne sfeer een bezoekje meer dan waard. Het goede eten en drinken is een nieuw speerpunt van Panenka en maakt dit ook een spot voor wat minder grote sportliefhebbers. Ook voegt Panenka steeds meer niet sportgerelateerde events toe aan de kalender, zoals vrijdagmiddagborrels en Vinylsessions.

Soft shell crab of toch frikandel XXL?
De nieuwe chef-kok van Panenka en heeft een vernieuwde menukaart samengesteld. Bestel aan de bar één van de 25 bieren of ga voor een whisky, vermouth, gin of cocktail en maak je borrelsessie compleet met de goeie happen van de borrelkaart. Wat denk je van een ‘worst en kaas scenario’, plankje buikspek, garnalen torpedo’s of de welbekende frikandel XXL? Toch zin in een lunch of diner? Laat je dan zeker verrassen door onder andere de ‘beer can chicken’, soft shell crab of de smokey bbq burger.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: