Doppio Espresso Hoofddorp deelt uit

23 augustus 2016 | Thijs Jacobs

In januari 2013 opende Doppio Espresso Hoofddorp haar deuren. Nu, ruim 3 jaar later maakt de espressobar een frisse start. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie blijft hetzelfde, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Artin Perverian, de nieuwe Doppio-ondernemer.

Doppio Espresso Hoofddorp is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en meer. De horecazaak gevestigd aan het Dik Tromplein, in hartje centrum van Hoofddorp viert op 2 september haar grote re-opening met een gratis cappuccinodag.

De espressobar zit in een stijlvol vrijstaand pand. Daarnaast beschikt de vestiging over een uitgebreid terras op het plein, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Naast een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën (25 soorten), gebak; muffins, verse sappen; smoothies, rijk belegde broodjes en een borrelkaartje met bijpassende alcoholische dranken.

De espressobar in Hoofddorp wordt gerund door Artin Perverian. Gedreven en vol passie werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan een nieuw avontuur waarbij ze de gasten elke dag meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Doppio Espresso Hoofddorp is 7 dagen per week geopend. Om de nieuwe start met de inwoners van Hoofddorp en omgeving te vieren, organiseert Doppio Espresso Hoofddorp vrijdag 2 september 2016 een gratis cappuccinodag. Iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met Doppio Espresso, en met Artin en zijn team in het bijzonder, is van harte welkom om een gratis cappuccino te komen halen aan het Dik Tromplein 12.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

trends Bezorgen
Dit zijn de 10 meest populaire gerechten van 2019

We zijn de laatste maand van het jaar weer ingegaan. Een mooi moment om terug te blikken op de food highlights van het afgelopen jaar. Welke gerechten waren de grote favorieten in Nederland? En in welke mate verschilt dit van de populairste gerechten wereldwijd? Van Poké Bowls tot de alom bek...

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: