Restaurant Bobbie Beer in Almere ondergaat transformatie

24 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt 28 en 29 augustus een metamorfose waarbij het wordt voorzien van een nieuwe bar en een moderne, sfeervolle uitstraling. Hierna zal het restaurant heropenen onder de naam De Beren Almere. Franchisenemer Benno Luitingh vertelt enthousiast over de transformatie: ‘‘De nieuwe stijl geeft het restaurant een eigentijdse uitstraling, er komt een robuuste bar en sfeervolle zitjes die zorgen voor een nóg gezelligere sfeer!’’


De royale berengerechten

Bezoekers kunnen rekenen op een mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de uitstraling maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen uit gerechten zoals een mooie entrecote, lamsrack of tournedos. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill waardoor deze een puur en authentiek karakter krijgen. Om de opening te vieren is september omgedoopt tot satémaand, in deze maand is een compleet satémenu te bestellen voor slechts €9,95!


Bourgondisch genieten bij De Beren

Gasten kunnen bij De Beren aan het Forum aanschuiven voor een lunch of diner maar ook voor een beregezellige borrel zijn zij van harte welkom. Het restaurant heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart, met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht over het Weerwater. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: