Restaurant Bobbie Beer in Almere ondergaat transformatie

24 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Bobbie Beer in Almere heropent volgende week in de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Het ruime pand aan het Forum krijgt 28 en 29 augustus een metamorfose waarbij het wordt voorzien van een nieuwe bar en een moderne, sfeervolle uitstraling. Hierna zal het restaurant heropenen onder de naam De Beren Almere. Franchisenemer Benno Luitingh vertelt enthousiast over de transformatie: ‘‘De nieuwe stijl geeft het restaurant een eigentijdse uitstraling, er komt een robuuste bar en sfeervolle zitjes die zorgen voor een nóg gezelligere sfeer!’’


De royale berengerechten

Bezoekers kunnen rekenen op een mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de uitstraling maar ook de menukaart wordt vernieuwd. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen uit gerechten zoals een mooie entrecote, lamsrack of tournedos. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill waardoor deze een puur en authentiek karakter krijgen. Om de opening te vieren is september omgedoopt tot satémaand, in deze maand is een compleet satémenu te bestellen voor slechts €9,95!


Bourgondisch genieten bij De Beren

Gasten kunnen bij De Beren aan het Forum aanschuiven voor een lunch of diner maar ook voor een beregezellige borrel zijn zij van harte welkom. Het restaurant heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart, met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd waar het heerlijk vertoeven is met prachtig uitzicht over het Weerwater. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: