Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren

26 april 2011 |
Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren<

Op vrijdag 29 april opent een nieuwe horecagelegenheid haar deuren in 's Hertogenbosch. NUL73 is een nieuw en eigenwijs lunch- en dinercafé waar gasten de hele dag terecht kunnen voor koffie, verse sappen en soepen, en een verrassende lunch-, diner-, en borrelkaart. NUL73 richt zich op een doelgroep van jong tot oud met speciale aandacht voor activiteiten op creatief en cultureel vlak.

Culturele feesten & partijen
Het café van NUL73 is geschikt voor feesten en partijen, met speciale aandacht voor activiteiten op creatief en cultureel vlak. Denk aan lezingen, workshops, boekpresentaties, theatervoorstellingen en muzikale optredens.

Brede doelgroep
Eigenaar Edo van der Kruijs: “Ik wil dat jong en oud zich hier thuis voelt. Scholieren die op vrijdagmiddag de schoolweek afsluiten, maar ook kerkgangers die op zondag na de mis nog even willen bijpraten.”
Van der Kruijs (1985) is geboren en getogen in Den Bosch. Na een horecaopleiding aan de Rooi Pannen in Tilburg en de opleiding 3D-vormgeving aan Sint Lucas in Boxtel zat er maar Ă©Ă©n ding op: een eigen horecagelegenheid in de Bossche binnenstad. Van der Kruijs is verantwoordelijk voor het totaalconcept van NUL73, op culinair Ă©n creatief vlak. Van interieurdesign tot inrichting, van menukaart tot meubelontwerp.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: