Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren

26 april 2011 |
Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren<

Op vrijdag 29 april opent een nieuwe horecagelegenheid haar deuren in 's Hertogenbosch. NUL73 is een nieuw en eigenwijs lunch- en dinercafé waar gasten de hele dag terecht kunnen voor koffie, verse sappen en soepen, en een verrassende lunch-, diner-, en borrelkaart. NUL73 richt zich op een doelgroep van jong tot oud met speciale aandacht voor activiteiten op creatief en cultureel vlak.

Culturele feesten & partijen
Het café van NUL73 is geschikt voor feesten en partijen, met speciale aandacht voor activiteiten op creatief en cultureel vlak. Denk aan lezingen, workshops, boekpresentaties, theatervoorstellingen en muzikale optredens.

Brede doelgroep
Eigenaar Edo van der Kruijs: “Ik wil dat jong en oud zich hier thuis voelt. Scholieren die op vrijdagmiddag de schoolweek afsluiten, maar ook kerkgangers die op zondag na de mis nog even willen bijpraten.”
Van der Kruijs (1985) is geboren en getogen in Den Bosch. Na een horecaopleiding aan de Rooi Pannen in Tilburg en de opleiding 3D-vormgeving aan Sint Lucas in Boxtel zat er maar Ă©Ă©n ding op: een eigen horecagelegenheid in de Bossche binnenstad. Van der Kruijs is verantwoordelijk voor het totaalconcept van NUL73, op culinair Ă©n creatief vlak. Van interieurdesign tot inrichting, van menukaart tot meubelontwerp.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: