U heeft gezocht op : Instagram

27 februari 2020 Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

11 februari 2020 Achtergronden Rotterdam
Valentijnsmenu bij Bagels & Beans

Met het speciale valentijnsmenu van Bagels & Beans kunnen bagelliefhebbers op 14 februari wel iets heel bijzonders met hun geliefde delen: de valentijnsbagel. Uitsluitend verkrijgbaar op de dag van de liefde, met als motto: deel een bagel, deel de liefde. Wie op Valentijnsdag door de Rotterdamse...

6 februari 2020 Video Interview
"Het werk wordt zo bijzonder gemaakt door de mensen hier"

Brazzerie Abrona is gevestigd in de Meern en bezit zowel een restaurant als een bakkerij. Daarnaast werken zij met verstandelijk beperkten en mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Melloney de Haan is een zorgbegeleider in deze organisatie en vertelt samen met Jacques Westerhoff over hun...

5 februari 2020 Video Interview
Frenchie Café: All day brunch en red velvet pancakes

Het bleek een ideale combinatie het roze interieur en de all day brunch die Frenchie Café Utrecht tot een succes maakt. We spreken Jacqueline Schoots over de prachtige en succesvole zaak. Wat meteen opvalt als je de zaak binnenkomt is het interieur: de roze velvet banken en de glimmende ma...

3 februari 2020 Video Interview
Op Reportage: BijHein, authentieke lunchroom in Amersfoort [video]

Geen moeilijke gerechten, maar een lekker stuk huisgemaakte appeltaart, een simpele tosti of een met aandacht geselecteerd glas wijn. Afgelopen juni openden Henk en Ingrid de lunchroom BijHein in hartje Amersfoort. De eigenaren wouden geen moderne lunchroom openen, maar een lunchroom dat gezellig...

3 februari 2020 Video Interview
Op Reportage: Marcus, IJsselstein [video]

Midden in de provincie Utrecht ligt een klein gezellig stadje genaamd IJsselstein. In IJsselstein was ik op bezoek bij het restaurant Marcus. Marcus belooft een plek te zijn waar gezelligheid en ontspanning samenkomen. Een perfect bereide koffie of een goed glas wijn, heerlijke taarten en nog veel m...

21 januari 2020 Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

10 januari 2020 Interview
"Je proeft direct of je een diepvriestaart of een huisgemaakte taart eet"

Kaneel&Kruimels is het leukste koffietentje in Ermelo. Het is opgericht door de zussen Anne-Will en Nelleke. De zussen wilden altijd al een eigen lunchroom. En na het er jaren over gehad te hebben, begonnen ze met serieuze plannen maken. Kaneel&Kruimels bestaat nu alweer ruim drie jaar. Het ...

2 januari 2020 Interview Longread
Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''

Van lunchen tot dineren en van vergaderen tot bruiloften. Perron 22 biedt voor iedereen een plek. Nelleke Staal, horecaondernemer en bedrijfsleider van het restaurant, heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en werkt nu dus op vrijwillige basis, het hoeft niet meer: ‘’Ik kan niet t...

31 december 2019 Interview Longread
Van fietskar naar bomvol restaurant

Wanneer je aankomt op landgoed Amelisweerd, in de gemeente Bunnik, word je begroet door talloze bomen met warmgekleurde bladeren. Aan de rand van een grote plas staat een reiger stellig om zich heen te kijken. Dan vliegt hij op. Enkele meters verderop bevindt zich restaurant de Veldkeuken. Eigenares...

7 november 2019 trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

29 oktober 2019 Vega Den Haag
De Zwarte Ruiter geeft 10 snoeiharde redenen waarom plantaardig eten rock’n’roll is

Op vrijdag 1 november is het World Vegan Day. Die dag serveert de Zwarte Ruiter (Den Haag) alleen plantaardig eten. Twee jaar geleden is het poppodium annex eetcafé op groen gegaan met 80 procent vegetarische gerechten op de kaart. Goed voor de gezondheid, voor de dieren en voor de planeet. E...

25 september 2019 Lunch Achtergronden
Nieuwe naam voor Bagels & Beans

Met ingang van vrijdag 4 oktober zal de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk een naamswijziging doorvoeren. De naamsverandering wordt gevierd met een gratis koffie of thee naar keuze en een feestelijke winactie voor iedereen die met (huis)dier langs komt. Op vrijdag 4 oktober wordt de naam van...

6 augustus 2019 Awards Brood
Winnaar eerste Bagel Battle bekend

Een felbegeerd plekje op de menukaart van Bagels & Beans, dat is de hoofdprijs van de Bagel Battle 2019. Uit een overweldigend aantal inzendingen werden drie bagelcreaties gekozen. Van 1 tot en met 4 augustus konden bagelliefhebbers stemmen op hun favoriet, die vanaf september zes weken lang ver...

9 juli 2019 Interview Longread
Horecakeizer Casper Reinders: "Ik heb niet veel met hip"

Casper Reinders is een van de grootste en meest baanbrekende horecaondernemers in Nederland. Ik mocht een dagje met hem mee om enkele van zijn prachtige zaken te bezoeken en bij te praten over het huidige horecalandschap, de verhalen achter zijn horecaimperium, design, uitdagingen en de toekomst. Ca...

24 juni 2019 Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

14 juni 2019 Events Rotterdam
Ruimte voor startups, scale-ups en innovatie tijdens Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam en Horecaplatform HorecaNetwerk.nl bundelen hun krachten met het Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van leuke, relevante en innovatieve producten voor de horeca de kans zich te presenteren tijdens de driedaagse horecavakb...

27 mei 2019 Culinair Interview Longread
Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mooie aanbieding wanneer ze het felbegeerde papiertje op zak hebben. Niet alleen door het enorme tekort aan goede koks, maar ook omdat zij op jonge leef...

27 maart 2019 Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

8 maart 2019 Interview Longread
Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Bufkes. In Limburg en Noord-Brabant een begrip, qua bekendheid te vergelijken met McDonald’s, Subway of Albert Heijn. Boven de rivieren is de lunchketen minder bekend, maar daar gaat zeker verandering in komen, vertelt directeur Charles Sampers: “Onze vestigingen in Almere, Tiel en Rotte...

8 maart 2019 Achtergronden Tech
Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?

Je horecabedrijf is steeds slechter zichtbaar op Facebook. Het gratis promoten van je bedrijf is aan banden gelegd. Reacties uitlokken, winacties doen en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Want Facebook wil enkel waardevolle verhalen zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten...

11 januari 2019 Events Achtergronden
Meer bezoekers naar Horecava 2019

De hele horecawereld kwam afgelopen dagen samen op de 63ste editie van de Horecava in RAI Amsterdam. De Horecava stond bol van nieuwe initiatieven waaronder het Start-upLAB, de springplank voor 42 nieuwe ondernemers, nieuwe wedstrijden, 250 nieuwe producten & diensten en een nieuwe hal voor Food...

7 januari 2019 trends Culinair
Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en daarom presenteert IENS, het platform voor het zoeken en reserveren van restaurants in Europa en onderdeel van TheFork, in samenwerking met internationaal marktonderzoeksbureau Doxa, The Dining Out Trends Report 2019. Hierin staan de 7 wereldwijd opkomend...

4 januari 2019 Horecava 2019
Horecava 2019: Van kerstboombier tot ‘vegan’ start-ups

De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe ondernemers. Opvallend is de grote aandacht voor vegan en voedselverspilling. Een greep uit de vele innovaties die afval tegengaan: rookworst van damherten, sn...

20 december 2018 Achtergronden Interview
Bedrijfspaspoort: Carola Bloemer, Brasserie Zomaar Purmerend

Naam: Carola Bloemer Hoe heet je zaak: Brasserie Zomaar De locatie van je zaak: Purmerend midden in het centrum Wat is de bestseller op de kaart: 'Samen delen'. Een etagère met verschillende warme en koude gerechtjes van onze lunchkaart Prijs kopje koffie: € 2,20 P...

17 september 2018 Amsterdam Opening
Pop-up restaurant op Amsterdamse Wallen brengt ode aan de aardappel

Volgende week opent op de Amsterdamse Wallen het verleidelijkste 1-persoonsrestaurant van Nederland: De Piepershow. Veelgeprezen chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer serveren een gastronomisch aardappelmenu, dat de nederige pieper weer de spotlight geeft die het verdient. Aanschuiven in he...

6 september 2018 Achtergronden
Training: meer gasten door ijzersterke social media content

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

31 juli 2018 Achtergronden Interview
Bedrijfspaspoort: Lunchroom Onder Ons in Reek

Naam en leeftijd: Søren Bueters (45), Mariska Bueters (46), Bo van Gaal (23) Hoe heet je zaak: Onder Ons in Reek Locatie: Reek (Noord-Brabant) Wat is de bestseller op de kaart: ‘Broodje Noordhoek’ (broodje met zelfgemaakte ragout) Prijs kopje koffie: €2,20 Prijs kopje th...

27 juli 2018 Opening
Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

De Koffietop 100 winnaar van 2014, Coffeelicious uit Dordrecht gaat 1 november 2018 een nieuwe zaak starten in Den Haag en wel aan de chique Lange Voorhout. Na alle uitbreidingen in Dordrecht, Breda en Rotterdam wordt het nu tijd voor een nieuwe stad. En dat wordt een waanzinnig mooie pand in het...

11 juni 2018 Achtergronden Fastfood
Domino's grootste QSR (quick service restaurant) in Nederland

Met de opening van de 250e vestiging in Steenwijk bereikt Domino’s vandaag een belangrijke mijlpaal. De pizzaketen mag zich namelijk het grootste Quick Service Restaurant (QSR) in Nederland noemen op basis van het aantal vestigingen. De mijlpaal wordt deze week groots gevierd. En wie viert, di...

14 mei 2018 Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: hoe onwetendheid je kan nekken

‘Er is een voetbalwedstrijd morgen! Laten we een flyer maken met een leuke korting of freebie. We zetten hem op Facebook en dan loopt de tent vanzelf wel vol’. Of: ‘Het is wel erg rustig de laatste tijd. Weet je wat? Ik zet wel een WIN-actie op Facebook, die lopen altijd als ...

20 maart 2018 Achtergronden Interview
Bedrijfspaspoort: Lotta Imeyer, ETNsaladebar Enschede

In de rubriek 'Het Bedrijfspaspoort' stellen we een ondernemer in een dagzaak een aantal vragen over de bedrijfsvoering, het concept, doelen, wensen en interesses. Deze keer is Lotta Imeyer aan het woord. Zij runt een trendy dagzaak in Enschede, een zaak die milieubewust opereert en waar wor...

25 januari 2018 trends
Uber Eats voorspelt foodtrends voor 2018: houtskool en black-food

Het nieuwe jaar is van start gegaan en vandaag onthult Uber Eats de foodtrends voor 2018. Wat gaan de meest gebruikte ingrediënten worden en welke gerechten worden het meest populair? Op basis van data en zoekopdrachten van gebruikers van de afgelopen zes maanden voorspelt Uber Eats in 2018 uit...

17 januari 2018 Koffie & thee Achtergronden
Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot 'Doppio van het Jaar' en wint daarmee een dagje uit met het team. Ondertussen neemt het hoofdkantoor van Doppio de espressobar een dagje over. Awards Afgelopen september tijdens een reis met Doppio ondernemers naar Italië werden de eerst...

29 december 2017 Achtergronden Interview
Het bedrijfspaspoort van... Wouter Staal, Yoghurt Barn

Naam: Wouter Staal Leeftijd: 34 Hoe heet je zaak? Yoghurt Barn De locatie van je zaak: 12 locaties in Nederland (binnenkort 13) Wat is de bestseller op de kaart? Seizoen Yoghurt Special en de Barn Breakfast Prijs kopje koffie: € 2,25 Prijs kopje thee: € 2,75 Prijs frisdrank: €...

24 juli 2017 Internationaal Tech
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

De komst van mobiele telefoons met camera’s en apps als Instagram heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen foto’s maken van de gerechten die ze bestellen. Het Londense restaurant Dirty Bones moet dat ook hebben gezien, en deelt nu een speciale Instagram-kit uit aan haar klanten. Zo k...

21 juni 2017 Achtergronden Interview
Het bedrijfspaspoort van...Sieta Schellinger

Naam: Sieta Schellinger Leeftijd: 36 Hoe heet je zaak? Pernikkel De locatie van je zaak: Aweg 2, Groningen Wat is de bestseller op de kaart? Vegan Salade Prijs kopje koffie: 2,25 Prijs kopje thee: 2,25 Prijs frisdrank: Hebben wij niet Prijs glas wijn: Hebben wij niet Prijs biertje: He...

6 juni 2017 Rotterdam
Café Ter Marsch organiseert wedstrijd voor bloggers

Café Ter Marsch in Rotterdam zoekt inspiratie voor een vegetarisch gerecht op de nieuwe menukaart en roept daarbij de hulp in van foodminnende bloggers. Tijdens de Blogger Summer Vega Challenge kunnen bloggers een recept aandragen voor een zomers vegetarisch hoofdgerecht. Het gerecht, voor...

30 mei 2017 Food Events
Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw

Het aantal nieuwe foodfestivals in Nederland is in 2016 ten opzichte van nieuwe film- en muziekfestivals het sterkst gestegen. Foodfestivalliefhebbers hadden in 2016 de keuze uit 153 verschillende foodfestivals. Hiervan waren er 70 nieuw, een aandeel van 46 % op het totaal aantal foodfestivals. I...

29 mei 2017 Opening Restaurant
Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten...

22 mei 2017 Chefs
Koken met convenience: zo kan het ook

Menig chefkok zal er niet mee te koop lopen, maar convenience producten kunnen in veel keukens een oplossing bieden. Vandaag kregen wij een rondleiding in de keukens van Nestlé, waar chefkok Günter Paffendorf van Dining 56 in Arnhem liet zien wat er mogelijk is met de CHEF-producten van ...

12 mei 2017 Tech
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

9 mei 2017 Food trends
Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?

Cloud Eggs lijken op wolken. Ja, dat vermoeden had je vast al bij het lezen van de naam van het trendy gerecht. Het eiwit van het ei wordt opgeklopt voorat het geheel de oven ingaat. Geen pan dit keer, maar de oven als 'tool' om het perfecte eitje te bereiden. Je maakt de Cloud Eggs door ...

26 april 2017 Food Achtergronden
NPO 3 komt in mei met Foodweken

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 vanaf 10 mei voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuwe Garde, waarin jonge veelbelovende topchefs en een sommelier ...

6 april 2017 Achtergronden
Reserveringssites zijn een kans, geen must

Kunnen we nog zonder reserveringssites? Veel restauranthouders denken van niet, omdat hun omzet in één keer keldert als ze hun abonnement opzeggen. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Met de restaurateur aan het stuurwiel. DOWNLOAD HIER GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN DE RES...

3 april 2017 Events Culinair
MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestylemarkt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama...

31 januari 2017 Restaurant
15 manieren om social media in te zetten voor je restaurant

Social media is een belangrijke rol gaan spelen in ons dagelijks leven. Ook potentiele gasten voor je restaurant maken er dagelijks gebruik van. Facebook, Instagram en Twitter worden daarom steeds relevanter om nieuwe klanten te binden, maar zijn ook bepalend voor het imago van je restaurant. Hier v...

13 oktober 2016 trends Ontbijt
De opkomst van ontbijtcafés

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom is het best gek dat stadscentra gevuld zijn met restaurants en lunchzaken, maar dat er haast geen gespecialiseerde horecagelegenheden zijn voor ontbijt. Goed nieuws: daar komt verandering in! Onze horecatrendwatcher verkende de 'breakfa...

8 september 2016 Café
Dit café kreeg een slechte review op TripAdvisor, maar reageerde geniaal

Het Nook Neighbourhood Coffee café kreeg een vernietigende review over hun havermoutpap, maar met een beetje creativiteit wist het café dit verrassend goed op te lossen. Het antwoord van de zaak ging viraal en kon op veel bijval rekenen. Deze review liet een ontevreden klant achter ...

8 augustus 2016 Opening Bezorgen Restaurant
Papa John's geopend in Amsterdam

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, opende deze zomer zijn eerste Nederlandse vestiging op de Rijnstraat 60 in Amsterdam en bouwt hiermee verder aan zijn internationale groei. Papa John's is wereldwijd bekend om zijn ‘Better Ingredients. Better Pizza....

6 april 2016
Worden sushihamburgers een nieuwe trend?

Vergeet de klassieke houten boot met sushi: als het van foodies afhangt, zijn hamburgers de nieuwste manier om rijst en (rauwe) vis te combineren. Er kan zelfs ook kip met een pittige saus tussen of nog iets helemaal anders. Instragram Op Instagram delen sushiliefhebbers massaal creaties met r...

17 maart 2016
Verenigd Koninkrijk wil belasting op frisdrank

In de strijd tegen overgewicht en diabetes heeft de Britse regering een belasting aangekondigd op de productie en import van suikerhoudende frisdranken. De heffing moet omgerekend ongeveer 660 miljoen euro opbrengen. Daarmee wil de regering het sporten op lagere scholen een extra stimulans geven. ...

18 december 2015
Trends in mobiele betalingen en winkelen

Sociale media en smartphoneacceptatie spelen een steeds belangrijkere rol in het succes van winkelformules, zo blijkt uit het recent verschenen Future of Retail Report van Visa Europe. Nederland middenmoter Het onderzoek identificeert bovendien de top tien landen in Europa die klaar zijn voor...

15 december 2015
Foodbranche loopt digitaal achter

In 2015 deden steeds meer Nederlanders hun dagelijkse boodschappen online. Online verkoop en marketing van voeding (food-commerce) blijft groeien en wint steeds meer aan populariteit. Er is afgelopen jaar een hoop gebeurd in food-commerce: denk eens aan Picnic, WhatsApp voor foodcampagnes en de D...

22 september 2015
App om telefoongebruik aan tafel te beperken

Steeds vaker halen gasten in restaurants hun telefoon tevoorschijn om appjes te sturen, Facebook te checken of hun maaltijd te instagrammen. Meestal tot ergernis van hun tafelgenoten. Daarom ontwikkelde restaurantketen ’t Zusje een unieke app: als gasten van hun telefoon afblijven, maken ze kans...

1 september 2015
IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Woonwarenhuis IKEA geeft vandaag het startschot voor de Food Challenge. Iedereen die van koken houdt wordt uitgedaagd om een nieuw gerecht met een Zweeds tintje te creëren. De inzendingen kunnen via Instagram onder de hashtag #IKEAfoodchallenge gedeeld worden. Prijzen Samen met chefkok Robert...

16 december 2014
Bagels & Beans Ede in de prijzen

Onlangs ontving ondernemer Tim Gruppe van Bagels & Beans in het centrum van Ede de publieksprijs ‘Beste Ede Centrum Ondernemer 2014/2015’. Na de nominatie door een onafhankelijke vakjury mocht het publiek via internet of via een enquête in de winkelstraat de stem uitbrengen. Uiteindelijk werd ...

16 april 2014
Nacht van de Fooi uitgebreid

Vanaf deze tiende editie van Nacht van de Fooi kunnen horecagelegenheden in elk dorp of iedere stad in Nederland hun fooi afstaan aan ontwikkelingssamenwerking. Naast enthousiaste reacties van horecagelegenheden in de deelnemende steden, bleek er veel animo te zijn voor deelname aan deze dag en n...

25 maart 2014
Crisis voorbij voor strandhoreca

Met het vroege aanbreken van de lente kennen de strandpaviljoens dit jaar een seizoenstart om van te dromen. Of dit een voorbode is voor een goed jaar is nog afwachten, maar over 2013 kunnen we stellen dat het een goed jaar is geweest voor de strandhoreca. Het aantal bezoeken en de besteding nam t...

27 december 2013
Pieter Punter - Privacy

Onze geheimen liggen op straat. We delen onze intieme details op Facebook en onze privéfoto’s op instagram. We worden van minuut tot minuut gevolgd: via de smartphone is onze locatie bekend, op iedere hoek van de straat hangen camera’s en onze auto’s worden continu gefotografeerd. Nog even...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: