Ondernemen in Arnhem. Anouk Robben en haar dagzaak Koek van Nouk in Arnhem hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei jong. Koek...
Zaterdag 06:13 uur: “Hai, ik heb echt heel slecht geslapen vannacht en voel een hoofdpijn opkomen. Sorry voor vandaag...” Ik meteen bellen...
Bagels & Beans introduceert een nieuwe menukaart die draait om zintuigen. Met deze menukaart gaat de gast op reis langs de zeven zintuigen en...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie ja...
De barista’s van Starbucks hebben een nieuw zomers menu samengesteld, waarbij de wensen van de gast centraal staan. Voor iedereen die op...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Utrechtse Koffiebranderij KEEN Coffee opent binnenkort het eerste proeflokaal voor specialty coffee op het Stadhuisplein in Utrecht, om de deuren te o...
Dunkin’ kondigt met trots de lancering van een innovatieve service in Nederland en België aan: het Dunkin’ Koffie Abonnement. Voor...
HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27 procent) van de bestellingen af bij koffie- en l...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...
Dylan Hattuma en Paul Leuverman nemen per 11 maart de Bagels & Beans vestiging ‘op de hoek’ aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam...
Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand v...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Fresh food & coffee café Anne&Max stapt over naar de biologische groothandel Udea. Anne&Max is de eerste landelijke koffieketen die...
Eind maart opent het internationaal gerenommeerde koffielabel LOT61 haar tweede Amsterdamse vestiging in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Stati...
In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...
Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...
Ondernemen in Purmerend. Yasemin Ozkurt (54) vroeg zich na een carrière in de retailsector af wat ze wilde bereiken in haar leven. Ze begon Bru...
Michael van Eekeren (43) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Utrechtse horeca en deze ervaring neemt hij nu mee naar De Bilt. Toen zijn dochter...
Het Noorden van Aalten is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024. Op de tweede plaats staat BRASA bar & kitch...
Dunkin' presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin', een slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin' Donuts,...
Nederlanders besteedden het afgelopen jaar 1,1 miljard euro bij koffie- en lunchketens in Nederland. De gemiddelde besteding per bezoek is 15 euro. Ne...
Ondernemen in Maastricht. De drukbezochte dagzaak ‘Van Wijck’ heeft een stijlvol concept. Dankzij doordachte inzichten, weloverwogen keuze...
Bijna de helft van de Nederlanders neemt regelmatig een eigen beker mee, bijvoorbeeld wanneer ze koffie of thee op het station halen. Dat blijkt uit e...
Binnenkort opent Starbucks® een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Deze locatie zal de honderdste locatie van Starbucks in Nederland worden...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...
Een manier om omzet in de horeca te verhogen, is het toepassen van verkoopstrategieën. Hoe kunnen horecaondernemers deze strategieën inzette...
Na een jaar van wachten is het eindelijk zover: dinsdag 5 december vieren we niet alleen Sinterklaas, ook opende Bakker Bart aan de Brink 5-9 in Deven...
Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...
Als het aan 30ML ligt, kunnen mensen in het hele land genieten van onderscheidend lekkere koffie én een goede lunch. Mede-eigenaar Cor de Graaf...
Donderdag 30 november maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven en leerme...
De 29ste Anne&Max huiskamer is sinds 9 november in Nijmegen te vinden. De vestiging aan de Lange Hezelstraat opende om acht uur ‘s ochtends...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle...
Ondernemen in Rotterdam. Na een bezoek aan de Big Apple, waar zij kennismaakten met het hippe all-day breakfast concept, besloten Chantal de Raaf (36)...