Wat serveer je bij de koffie en thee?

11 december 2018 | Thijs Jacobs

Koffie kent een lange geschiedenis. Het is ergens tussen 575 en 850 begonnen. Men vermoedt dat Keniaanse en Ethiopische stammen koffiebonen meenamen op hun weg naar Arabië. Daar ontdekten ze dat koffie niet alleen hielp tegen vermoeidheid, maar ook nog eens lekker smaakte. Tegenwoordig serveren zo’n 57.140 horecazaken in Nederland koffie en thee (CBS, 2018). Maar wat serveer je daar nou bij?

Voor ieder wat wils

Lonka Professional biedt een eenvoudige manier om uw gasten extra te laten genieten van koffie of thee. Met de vier verschillende smaakvarianten heeft Lonka Professional voor ieder wat wils: heerlijke romige Fudge Caramel en zachte Nougat met pinda’s & vruchten, caramel en melkchocolade. Door de zachte textuur en rijke smaak passen de Lonka lekkernijen erg goed bij een kopje koffie of thee. Bovendien hygiënisch per stuk verpakt, geen last van breuk en smelt niet naast een warm kopje.  Dus bent u op zoek naar een alternatief voor het standaard koekje en wilt u uw gasten net dat beetje extra bieden? Probeer dan eens een van de Lonka Fudge en Soft Nougat varianten.

Verkrijgbaar bij uw groothandel!

NU 1+1 GRATIS*

* Koop 1 van de vier Lonka Professional varianten bij uw groothandel, stuur een kopie van de aankoopbon en NAW gegevens naar verkoopbinnendienst@cloetta.nl en krijg 1 variant gratis toegestuurd. Maximaal 1 actie per klant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: