Wat serveer je bij de koffie en thee?

Auteur: Thijs Jacobs
Branded Content 11 december 2018
Wat serveer je bij de koffie en thee?

Koffie kent een lange geschiedenis. Het is ergens tussen 575 en 850 begonnen. Men vermoedt dat Keniaanse en Ethiopische stammen koffiebonen meenamen op hun weg naar Arabië. Daar ontdekten ze dat koffie niet alleen hielp tegen vermoeidheid, maar ook nog eens lekker smaakte. Tegenwoordig serveren zo’n 57.140 horecazaken in Nederland koffie en thee (CBS, 2018). Maar wat serveer je daar nou bij?

Voor ieder wat wils

Lonka Professional biedt een eenvoudige manier om uw gasten extra te laten genieten van koffie of thee. Met de vier verschillende smaakvarianten heeft Lonka Professional voor ieder wat wils: heerlijke romige Fudge Caramel en zachte Nougat met pinda’s & vruchten, caramel en melkchocolade. Door de zachte textuur en rijke smaak passen de Lonka lekkernijen erg goed bij een kopje koffie of thee. Bovendien hygiënisch per stuk verpakt, geen last van breuk en smelt niet naast een warm kopje.  Dus bent u op zoek naar een alternatief voor het standaard koekje en wilt u uw gasten net dat beetje extra bieden? Probeer dan eens een van de Lonka Fudge en Soft Nougat varianten.

Verkrijgbaar bij uw groothandel!

NU 1+1 GRATIS*

* Koop 1 van de vier Lonka Professional varianten bij uw groothandel, stuur een kopie van de aankoopbon en NAW gegevens naar verkoopbinnendienst@cloetta.nl en krijg 1 variant gratis toegestuurd. Maximaal 1 actie per klant.

Overig nieuws