Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda geopend

8 maart 2018 | Thijs Jacobs

De vegan winkel met biologische lunchroom Your Foodprint in het centrum van Gouda is geopend. Marleen Schrijvers, de eigenaresse van Your Foodprint, heeft hard naar de opening toegewerkt. Door middel van crowdfunding kon zij eindelijk haar droom realiseren om iedereen kennis te laten maken met de veganistische levensstijl.

Duurzaam

Marleen verkoopt in de winkel niet alleen veganistische levensmiddelen, vitaminen en vegan kookboeken, maar ook producten om duurzaam te leven, zoals broodtrommels, lunchbags, natuurlijke handzeep en nog veel meer.

Lunchroom

In de winkel is ook een biologische lunchroom waar je kunt genieten van al het plantaardig lekkers dat de menukaart te bieden heeft. Van zelfgemaakte verse smoothies, een algenburger, vegan zalm van gerookte wortel tot aan een wrap met veganistische gyros; het is allemaal biologisch en zeker het proberen waard. Ook voor bij de (slow) koffie is er keuze uit ambachtelijke appeltaart, carrot cake met cashewfrosting en brownie met chocoladeganache. En er zijn dus geen dierlijke ingrediënten gebruikt voor de bereiding van alle gerechten.

Your Foodprint is gevestigd op de Lange Tiendeweg 44 in Gouda en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op donderdag is Your Foodprint geopend tot 21.00 uur. Ook op koopzondagen ben je van harte welkom om tussen 12:00 en 17:00 uur langs te komen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: