Tilburg krijgt allereerste Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins multistore

5 juli 2018 | Thijs Jacobs

’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, en een van de meest toonaangevende coffee & baked goods merken, Dunkin’ Donuts, openen op 22 augustus gezamenlijk aan het Pieter Vredeplein in Tilburg.

Het zuiden van Nederland kan zich op gaan maken voor het tweede Dunkin’ Donuts filiaal. Na het succes van de eerste store in Eindhoven, krijgt Tilburg de gelegenheid om de allereerste multistore van Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins te huisvesten. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De opening op 22 augustus zal weer uitbundig gevierd worden, met onder andere een jaar gratis donuts en een jaar gratis ijs voor de eerste bezoekers.

Eerste multistore

De komst van de eerste multistore markeert de verdere uitbreiding van de donut gigant in het zuiden. Sinds de opening in Eindhoven eerder dit jaar is de vraag vanuit Tilburg naar Dunkin’ Donuts nog groter geworden. Maar ook de vraag naar Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, is vanuit het hele land enorm na de opening van het eerste filiaal in Utrecht. Aan Tilburg de eer om het allereerste totaal concept te openen.

“Ik ben enorm blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het succesvol uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden”, aldus master franchise nemer van beide merken in Nederland, Nabil Besali.

Wereldprimeur

De wereldwijde primeur is aan Nederland om het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het 360 graden concept houdt in dat er, naast alle heerlijke coffee and baked goods van Dunkin’ Donuts en de 31 ijssmaken en overheerlijke treats van Baskin-Robbins, ook ontbeten en geluncht kan worden. Van heerlijke pancakes, yoghurt, croissants voor het ontbijt tot bagels, panini’s en smoothies voor de lunch. Er is voor ieder wat wils. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar je aan tafel kan worden bediend.

Daarnaast zijn uiteraard het complete donut assortiment en alle koffiesoorten aanwezig. Je kunt genieten van de welbekende iced drinks, smoothies en de unieke Dunckaccino. Baskin-Robbins heeft, naast de 31 ijssmaken, een wisselende smaak van de maand en onder andere home-made crêpes. De Amerikaanse invloeden zijn terug te zien aan het aanbod van lekkernijen als wafels, churros, pancakes en originele milkshakes en de famous freakshakes. Kortom, de nieuwe multistore is een plek waar je casual van een kop koffie kan genieten en waar je memorabele mijlpalen kunt vieren dankzij de twee happiness brands.

Opening op 22 augustus

Dunkin’ Donuts zal om 07.00 uur geopend worden. Dit zal niet onopgemerkt gebeuren, want de eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts.

Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en als kers op de (ijs)taart krijgt elke 31e klant een heerlijk ontbijt voor vier personen. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: