Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

5 maart 2021 | Redactie

Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees. Zélfs als het gaat om het meest bestelde vleesgerecht in Nederland, de cheeseburger. Bij De Vleesch Lobby hoef je de smaak van vlees namelijk niet te missen, ook niet als je meedoet met de Nationale Week Zonder Vlees. Het pop-up restaurant is van 5 maart tot en met 17 maart geopend. 

Burgers & loaded fries met vleesch

In De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers en drie verschillende loaded fries-gerechten. Zo kun je kiezen uit de Knapperige Bofkipburger, de Ereburger en de Ereburger XXL. Ook loaded fries kunnen uiteraard niet ontbreken en komen met drie verschillende toppings, friet met Chili con Rul Gehackt, Koreaanse Kipstuckjes of Goede Karma Shoarma. Goed nieuws voor vegans: alle gerechten bij de Vleesch Lobby zijn veganistisch. Eet smakelijck!

Vega trend

Het wordt steeds populairder in Nederland om vegetarisch te eten. Eerder onderzoek van Deliveroo naar eetgewoonten wijst erop dat Nederlanders steeds bewuster gaan eten en er meer aandacht komt voor vegetarisch eten. Met De Vleesch Lobby wordt de drempel nog lager gelegd voor vleesliefhebbers om vegetarisch vleesch te proberen - en zelf te ervaren dat je niks hoeft te missen.

De Vleesch Lobby

De Vleesch Lobby is van 5 maart tot en met 17 maart geopend voor bezorgingen via Deliveroo in Amsterdam (met uitzondering van Amsterdam Noord). Gedurende de Week Zonder Vlees ontvangt iedereen 15 procent korting op het gehele menu. 

*Uit eigen data van Deliveroo blijkt dat de Cheeseburger het meest bestelde gerecht was in 2020 bij Deliveroo.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Mensen
Naft bier wint gold award op internationale bierverkiezing

Het Gentse Naft bier, gebrouwen door Brandstof, een nieuwe brouwerij gestart door 2 jonge ondernemers uit Gent, valt in de prijzen op de Frankfurt International Trophy. De internationale bier- en wijnverkiezing - die jaarlijks plaatsvindt in Frankfurt in Duitsland - heeft uit meer dan 3800 bieren, w ...

Achtergronden Fastservice
Wayback Burgers opent haar derde vestiging in Winschoten

Eind maart kondigde Wayback Burgers Nederland de opening van haar tweede vestiging in Nederland en eerste delivery vestiging ter wereld, die gerealiseerd wordt in Tilburg. Op maandag 19 april zal Tilburg geopend worden en daarna trekt de bouwkaravaan door naar het hoge noorden, namelijk naar Winscho ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Achtergronden
8 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Le Stelle, Haren

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een gesprek met ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: