Restaurantketen De Beren opent zaak in Utrecht

12 juni 2018 | Thijs Jacobs

Na al flink wat vestigingen verspreid over het hele land, is het voor restaurantketen De Beren tijd voor eentje op een zeer centrale plek: het centrum van Utrecht. Middenin het bruisende deel van de Domstad opent op donderdag 21 juni de 36e vestiging van de succesvolle horecaformule. Utrechtenaren en andere liefhebbers van goed eten kunnen hier onder meer terecht voor de ‘all time favorites’, zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs. Om de opening te vieren is juli omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten voor maar 8,50 kennis kunnen maken met de populaire burgermenu’s.

Lunch in de zon

Gasten kunnen iedere dag vanaf 11.30 uur in de zaak aan het Ledig Erf terecht voor een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Geniet bijvoorbeeld van een uitgebreide middaghap, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes, op het terras in het zonnetje. Rond het borreluur lenen de fijne bar met sfeervolle zitjes zich perfect voor gezellige borrels met vrienden, familie of collega’s.

Beren ‘classics’ van de houtskoolgrill

’s Avonds kunnen de gasten natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. De meeste gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Pathé of Kinepolis. Dit Beren Biosarrangement kost 29,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het nieuwe restaurant in Utrecht is helemaal af, maar mist nog wel een enthousiaste franchisenemer. Wie interesse in deze uitdagende baan heeft,  kan contact opnemen met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Wie het keuken- of bedieningsteam wil komen versterken, kan een sollicitatie indienen via de website.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: