Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?

29 maart 2019 | Thijs Jacobs

Altijd al gedroomd van je eigen pizzarestaurant? Dan is dit je kans! De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers staan bekend om de ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem superlekker en krokant. Al onze producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Erbij schenken we prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier.

Wie zoeken zij?

Het bedrijf is op zoek naar een lokale ondernemer met liefde voor lekker eten en drinken die staat te trappelen om in hartje Arnhem een De Pizzabakkers-restaurant over te nemen. Heb jij ambitie, doorzettingsvermogen en gevoel voor gastvrijheid? Ben je bereid hard te werken en ook de cijfers in de gaten te houden? Dan zijn ze op zoek naar jou! Horeca-ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Stoomcursus voor ondernemers

Via het hoofdkantoor in Amsterdam krijg je een stoomcursus. Vervolgens krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kun jij je als restauranteigenaar volledig richten op het in de watten leggen van je gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Restaurant ter overname

Het restaurant ter overname bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem in een buurt met veel andere restaurants en leuke boetiekjes. Het pand ligt om precies te zijn aan het Kerkplein, in de nabijheid van grote publiekstrekkers als het Focus Filmtheater, de Eusebiuskerk en het stadhuis. 

Locatie            Broerenstraat 35

Pand                +/- 160 m2

Overnamesom +/- € 250.000

Heb je interesse? Neem dan contact op met: 

Caroline Rademaker, tel. 06-57799741.

Mailen mag ook: caroline@depizzabakkers.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: