Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?

29 maart 2019 | Thijs Jacobs

Altijd al gedroomd van je eigen pizzarestaurant? Dan is dit je kans! De Pizzabakkers heeft per direct een locatie ter overname beschikbaar in hartje Arnhem. We zijn op zoek naar een lokale franchisenemer die met het sterke concept van De Pizzabakkers aan de slag wil en wil groeien.

Wie zijn De Pizzabakkers?

De Pizzabakkers staan bekend om de ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem superlekker en krokant. Al onze producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Erbij schenken we prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier.

Wie zoeken zij?

Het bedrijf is op zoek naar een lokale ondernemer met liefde voor lekker eten en drinken die staat te trappelen om in hartje Arnhem een De Pizzabakkers-restaurant over te nemen. Heb jij ambitie, doorzettingsvermogen en gevoel voor gastvrijheid? Ben je bereid hard te werken en ook de cijfers in de gaten te houden? Dan zijn ze op zoek naar jou! Horeca-ervaring is een pre, maar geen vereiste.

Stoomcursus voor ondernemers

Via het hoofdkantoor in Amsterdam krijg je een stoomcursus. Vervolgens krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kun jij je als restauranteigenaar volledig richten op het in de watten leggen van je gasten, het aansturen van je team en natuurlijk het bakken van de lekkerste pizza’s.

Restaurant ter overname

Het restaurant ter overname bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Arnhem in een buurt met veel andere restaurants en leuke boetiekjes. Het pand ligt om precies te zijn aan het Kerkplein, in de nabijheid van grote publiekstrekkers als het Focus Filmtheater, de Eusebiuskerk en het stadhuis. 

Locatie            Broerenstraat 35

Pand                +/- 160 m2

Overnamesom +/- € 250.000

Heb je interesse? Neem dan contact op met: 

Caroline Rademaker, tel. 06-57799741.

Mailen mag ook: caroline@depizzabakkers.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: