Op dinsdag 1 oktober is het feest in Kampen! Na een maand verbouwen, openen Bakker Bart ondernemers Judith en Patrick hun nieuwe Bakker Bart, volgens...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Of het nu gaat om klassieke favorieten zoals wit- en volkorenbrood of om bijzondere opties zoals zuurdesembrood en brioche, er is voor elk wat wils. W...
Ondernemen in Arnhem. Anouk Robben en haar dagzaak Koek van Nouk in Arnhem hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei jong. Koek...
In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...
Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...
De kookwedstrijd Lekker Anders 2024 is gewonnen door Yarom Timmermans van Firma van Buiten in Delft. Hij pakte tijdens de Horecava alweer de vijfde ho...
Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...
Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...
De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...
De plantaardige retailmarkt in Europa blijft groeien, terwijl de markt voor dierlijk vlees, melk en kaas krimpt. Dit blijkt uit onderzoek van Goo...
Dunkin’ bestaat zes jaar in Nederland en dat wordt gevierd met de lancering van de Dunkin’ Pizza. De Amerikaanse donut- en koffiespecialis...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom...
Roos Rutjes opende in 2019 de deuren van restaurant Rozey in Rotterdam. Het stylish en volledig vega(n) dining concept is uniek in Nederland: voor een...
De hoofdprijs van het NK Pizza bakken 2023 is voor Paolo Marino van Mangia Pizza & Pasta Centrum in Amsterdam. De Italiaan gaf tijdens de Horecava...
De genomineerden van de Foodservice Award 2022-2023 verkiezing zijn bekend. 21 foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Op 10 ja...
Ilan en Joël Benamara, twee Amsterdamse broers met Israëlische roots met beiden zo’n 25 jaar horeca ervaring heropenen binnenkort...
Het summum van een slimme keuken is de zogenaamde Dark Kitchen. Het restaurant waar geen gasten worden ontvangen en waar strikt en alleen voor de bezo...
Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee. Met haar familiaire benadering, de dunne ‘Roman style’...
Vandaag de dag blijft het personeelstekort het grootste probleem voor menig horecaondernemer. Hoe je het team slim kan managen en hoe je ervoor kan zo...
Autogrill, de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, kondigt de opening van zijn nieuw 3-in-1 concept in Station Brussel...
Op 11, 12 en 13 april vindt het HorecaEvenTT 2022 plaats in WTC Expo Leeuwarden. Op de veertiende editie van de toonaangevende horecabeurs van Noord-...
Abi Patat uit Amsterdam (zie foto) is het beste bezorgrestaurant van Nederland en heeft vandaag een Thuisbezorgd.nl Award 2021 in ontva...
Dat Nederlanders dol zijn op pizza moge duidelijk zijn: deze Italiaanse lekkernij staat met stip op nummer één van de meest bestelde ger...
De winnaars van de Horecava Innovation Award 2022 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2022 is ENJAY, die met haar energie-terugwin systeem een ‘...
De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijd...
Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkeli...
Thuisbezorgd.nl deed voor het eerst onderzoek naar het eet- en bestelgedrag van Nederlanders. Met de geanonimiseerde data van de bestellingen van...
Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomi...
In een ultieme poging om bezorgers te vinden, gaat New York Pizza vanaf 17 november op zoek naar ‘s werelds allereerste pizzabezorger in de ruim...
In de komende maand breidt maaltijdplatform Deliveroo haar diensten uit naar drie nieuwe Nederlandse steden in Noordoost-Nederland. De eerste uitbreid...
Volgens het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is het aantal maaltijdbezorgingen in Nederland sinds de coronapandemie met 37% gestegen ten o...
Het aantal veganistische bestellingen bij Deliveroo is met 236(!) procent gestegen. Dat maakt Deliveroo vandaag bekend in aanloop naar Wereld Veganism...
Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...
De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Steffen van Dijk&n...
Den Haag Zuid heeft het genoegen om het grootste restaurant van de Hudson familie te mogen verwelkomen. Hier opent de tiende vestiging van deze succes...
Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Attractie - & Vakantiepark Slagharen. Na het succes van de eerste 35 winkels in eigen be...