Poké Perfect lanceert als eerste in Nederland warme poké bowls

18 mei 2020 | Thijs Jacobs

Vier jaar geleden liet Poké Perfect ons land voor het eerst kennis maken met de poké bowl. Al snel bleek het healthy fast-food concept een ongekend succes en binnen korte tijd openden er locaties in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. "We vinden het belangrijk om regelmatig te vernieuwen." aldus Quinta en Gerrit Jan Witzel, eigenaren van Poké Perfect. "We komen met verrassende, nieuwe smaken en ingrediënten en ook de manier van bereiden verandert. Hiermee komen we nog dichterbij de originele Hawaiiaanse bereidingswijze.” De warme bowls maken deel uit van een groot aantal vernieuwingen op het menu. Vanaf 22 mei 2020 zijn de nieuwe bowls te proeven en te bestellen.

De nieuwkomers

“Nadat we zijn gestart met Poké Perfect, zijn er veel poké concepten bijgekomen in Nederland. We willen ons blijven onderscheiden met ons aanbod.” vertelt Gerrit Jan. Quinta vult aan: “Onze seizoenspecials, die we afwisselend op het menu hebben, zorgen altijd voor nieuwe inspiratie. Daarnaast wilden we graag de traditionele Hawaiiaanse bereiding van de poké bowl nog beter benaderen. Met de warme bowls die we nu introduceren, hebben we een breder aanbod en is er meer variatie.”

Hawaiiaanse bereidingswijze

The Witzel is al jarenlang een succesnummer en blijft daarom een signature bowl op het nieuwe menu. De manier waarop de bowl geserveerd wordt, verandert wel - hij is namelijk al gemixt met de signature Poké Ponzu saus. In plaats van een geordende kom waarbij de saus altijd apart werd aangeboden, deze mogelijkheid blijft overigens nog steeds een optie, worden naar traditionele Hawaiiaanse bereidingswijze alle ingrediënten nu met elkaar gemengd. Dit geldt voor alle bowls die op de nieuwe menukaart staan. Fantaseer er een azuurblauwe achtergrond met wuivende palmbomen bij en het tropische poké plaatje is compleet.

Er is meer

Naast de kersverse bowls, breidt Poké Perfect haar kaart uit met nieuwe marinades, toppings en sauzen. Denk aan de miso glazed eggplant of de teriyaki ginger saus voor een extra bite en crispy fries als final touch om je bowl compleet te maken. Niet alles verandert. Zo zijn er naast The Witzel bowl, ook de vertrouwde en befaamde Spicy Sriracha Tuna, The Original en The Vegan Original gewoon nog op het nieuwe menu te vinden.

Het vernieuwde menu is vanaf 22 mei 2020 te verkrijgen bij elke Poké Perfect locatie en online te bestellen via Thuisbezorgd en Uber Eats en in Den Bosch ook via Deliveroo. Meer info vind je op www.poképerfect.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw lunchzaak belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw ond ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

21 jaar Lunchroom
21 jaar geleden in Lunchroom: Bagels & Zo, Utrecht

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de schier onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verhaa ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: