In de rij voor een jaar lang gratis Dunkin' Donuts

10 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, opent haar dertiende vestiging van Nederland in Amstelveen. Ter gelegenheid hiervan kregen vanochtend om 07.00 uur de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts, met een lange rij tot gevolg.

Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk waar vanaf vandaag de bekende koffie en donuts te verkrijgen zijn. “Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Deze Dunkin’ Donuts store in Stadshart Amstelveen zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen.

Halloweendonuts

In de nieuwe vestiging zijn het complete donutsassortiment en alle dranken aanwezig. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week. Voor meer informatie:www.stadshartamstelveen.nl

Vanochtend om 07.00 uur ontvingen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. Vanaf dinsdag 9 oktober 12.00 uur verschenen al de eerste bezoekers. FOTO: Yvette Koedam

Dunkin’ Donuts digitaal

Tijdens de persopening werd een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd. De vraag naar een digitale manier om acties te kunnen volgen van het populaire koffie- en donutmerk, heeft geleid tot een unieke loyalty app. Bij het downloaden van de app, kan men een heerlijke kop koffie gratis afhalen in een van de stores.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: