Happy Tosti opent vestiging in Deventer

28 juni 2018 | Thijs Jacobs

Happy Tosti opent op donderdag 28 juni een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 23. De sociale lunchrestaurantketen gaat Deventer kennis laten maken met haar wilde tosticreaties. Bezoekers kunnen smullen van bijvoorbeeld een tosti geitenkaas, tosti chorizo of de welbekende tosti ham kaas; a?ltijd geserveerd op het lekkerste biologische brood, door mensen met en zonder een arbeidsbeperking.

Opening door columnist O?zcan Akyol

Schrijver en columnist bij o.a. Algemeen Dagblad en Nieuwe Revu, O?zcan Akyol en het team van Happy Tosti Deventer zullen het gloednieuwe restaurant officieel openen. O?zcan woont en werkt in Deventer en heeft hart voor minderheden in de maatschappij.

Schommels en een prachtige binnentuin

In elke Happy Tosti-vestiging hangen schommels waar bezoekers op kunnen zitten, zo ook in de vestiging in de historische Hanzestad. Het nieuwe lunchrestaurant heeft een prachtige stadstuin, waar de gasten heerlijk rustig kunnen zitten.

‘’We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven bij Happy Tosti’’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

Happy Tosti Deventer

In 2017 won franchiseondernemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat bevestigd dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad. Happy Tosti Deventer is al open voor een proefperiode en gaat op donderdag 28 juni officieel open voor het grote publiek.

Over Happy Tosti

Happy Tosti gebruikt kwalitatieve producten en zoveel mogelijk (bio)logisch. Bezoekers kunnen er genieten van de lekkerste tosti’s van het land, maar ook van panini, soepen, salades, limonades, warme dranken en sweets.

De restaurantketen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke, betaalde baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georie?nteerde uitdaging. ‘’Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken’’, aldus Roel van der Vegt de franchiseondernemer van Happy Tosti Deventer.

Happy Tosti heeft ook vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp & Breda.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Opening Koffie & thee Utrecht
Opent 30ml Coffee Roasters straks vierde vestiging in Utrecht?

Vrijdag 22 februari om 14:00 uur start een crowdfunding-actie, waarmee 30ml haar 4e vestiging in Utrecht wil openen. Het is de bedoeling dat de specialty coffee bar medio april haar deuren opent aan de Nachtegaalstraat 61. Al langere tijd loopt barista Michel Tijdgat rond met het idee om een eige...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Achtergronden Culinair
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de restaurants verdwijnt daarmee van de website, maar met het oog op de internationale bekendheid van TheFork hoeft dat geen probleem te zijn. IENS was immers een (te) lokaal product. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: