Happy Italy start met take away-concept waar je ook kunt ontbijten

1 november 2018 | Thijs Jacobs

Happy Italy komt met een nieuw concept: Happy Italy To Go. Op vrijdag 2 november opent de eerste take away van Happy Italy haar deuren aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam. Mix snelheid met goed zelfgemaakt eten en het recept voor Happy Italy To Go is geboren. Hier kun je snel je favoriete Italiaanse gerechten afhalen, maar ook rustig zitten. Zelfs voor je ontbijt kun je vanaf deze week bij Happy Italy terecht.

Volgend jaar zullen meer To Go-vestigingen hun deuren openen, op drukke plaatsen zoals stations, winkelcentra en pretparken.

De allersnelste Italiaan

Met deze nieuwe take away-formule wil Happy Italy mensen snel en gemakkelijk laten genieten van een goede Italiaanse maaltijd. Happy Italy beantwoordt hiermee de vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en snelheid. Soms wil je gewoon snel wat eten en weer door. Maar dan wel met een echt lekkere Italiaanse maaltijd achter de kiezen. De Happy Italy app, waarmee je binnenkort eten kunt bestellen en betalen, maakt de snelle Italiaan zelfs nog sneller.

Pizza voor ontbijt?

Op de kaart van Happy Italy To Go staan alle Happy Italy classics, zoals de vertrouwde pasta's en pizza’s die zoals altijd door de koks zelf bereid worden. Het menu wordt uitgebreid met nieuwe gerechten en dranken. De hamburger in Italiaanse stijl, milkshakes, salades en de eigen Happy Italy ice tea zullen zeker in de smaak vallen. Bij Happy Italy To Go kun je vanaf 09:00 ‘s ochtends terecht en is dan ook ideaal voor een ontbijtje. Want wat is er Italiaanser dan een shotje espresso als kickstart? Een warme panini erbij en de dag kan beginnen.

One happy formula 

Happy Italy is in 2011 gestart en heeft nu al 15 vestigingen en meer dan 1.500 medewerkers. Voor 2019 staan in totaal 12 nieuwe vestigingen van Happy Italy op de planning. Hoe meer happy people, hoe beter. Want het succes van Happy Italy zie je niet alleen terug in de cijfers, je leest het vooral af aan de gezichten van de gasten. Hoe blijer zij zijn, hoe succesvoller de formule. Dat is de essentie van Happy Italy: Everything to make you happy. Happy Italy wil groeien naar 100 vestigingen in Nederland. Daarnaast zijn er internationale ambities om zowel met Happy Italy als met Happy Italy To Go internationaal te groeien. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: