Diego Buik onderneemt door ten tijde van corona

Auteur: Redactie
Corona 16 februari 2021
Diego Buik onderneemt door ten tijde van corona

Ondernemen tijdens een pandemie. Chef Diego Buik van hamburgerrestaurant DIEGO’s bewees al eerder dat je met creativiteit een eind komt. Hij opende DIEGO’s Scheveningen, introduceerde de Burger-it-yourself (BIY)-Box en lanceerde samen met The James Hotel Rotterdam het succesvolle The DIEGO’s Hotel. En nu is hij klaar voor de volgende stap: DIEGO’s Burgers gaat landelijk.

In heel Nederland de beste burgers bestellen en zelf maken. Gewoon in je eigen keuken, op je eigen borden. DIEGO’s is de eerste hamburgerzaak die dit voor elkaar krijgt. "We werken samen met Trunkrs en kunnen daarom door heel Nederland jouw bestelling gekoeld leveren", legt eigenaar Diego Buik uit. "Binnen een dag heb je onze kwaliteitsburgers in huis. Dat is niet alleen lekker, maar ook heel handig. We hebben namelijk alles al voorbereid en bijgesloten. Denk aan broodjes, saus en kaas. Maar ook eventueel (vegan)bacon en Bugles. Je hoeft alleen de burgers nog maar te bakken!’

Diego is supertrots dat heel Nederland zijn burgers kan bestellen. Zeker nu zijn restaurants in Rotterdam en Den Haag vanwege corona nog gesloten zijn. "We zochten naar andere mogelijkheden om toch zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze burgers. En vanaf woensdag 17 februari kan dit dus! Van Noord naar Zuid, van Oost naar West. Iedereen kan onze bekende BIY-Boxen nu thuis laten bezorgen. Dat is toch wel even een bijzonder moment…"

Overig nieuws