Bagels & Beans lanceert nieuwe menukaart

Auteur: Redactie
Food 14 mei 2024
Bagels & Beans lanceert nieuwe menukaart

Bagels & Beans introduceert een nieuwe menukaart die draait om zintuigen. Met deze menukaart gaat de gast op reis langs de zeven zintuigen en stappen ze in de wereld van Bagels & Beans. "Een ware zensatie vol geuren, kleuren, smaken en geluiden. Het nieuwe 'Jum & Jam menu' is sinds 13 mei in gebruik in alle vestigingen.  

Elk van de zeven productgroepen op de menukaart is aan een zintuig gekoppeld. Het menu neemt gasten mee langs de gerechten, dranken, smaken en geuren. Maar ook langs de verhalen, gevoelens, geluiden en kleuren die daarbij horen. 

Jum & Jam

"Jum & Jam, dat is zoiets als yin en yang, maar dan op z’n 'bagels': ontladen en opladen. Maar wel met je zintuigen op scherp. Want door naar de koffie te luisteren en door het gat van een bagel te kijken zie je hoe uniek de producten bij Bagels & Beans zijn. Producten die met hand en hart gemaakt zijn", laat de keten weten. 

Naast de vertrouwde bagels en beans zijn er ook nieuwe zintuigprikkelaars toegevoegd zoals Boontje of bagel Samoerai. Er staat er nog meer nieuws op de kaart. Zoals het Rontbijt®, het ontbijt zonder vaste tijd. Geïntroduceerd in de voorjaarscampagne maar vanwege doorslaand succes opgenomen in het assortiment. Een andere nieuwkomer is het Lunchtoetje®, met tien zoete verleidingen om uit te kiezen. 

Lancering met een luchtje

Met de lancering van de nieuwe menukaart deelt Bagels & Beans gedurende de week op verschillende locaties in het land gebakken (bagel)lucht uit. Voorbijgangers worden verrast met een bagelbakje met een bijzondere geur. 

Waarom zintuigen?

"We leven in een tijd die zich kenmerkt door digitale middelen en haast. Dat maakt de zintuiglijke ervaring misschien wel belangrijker dan ooit. Juist daarom wil Bagels & Beans hier aandacht aan besteden zodat we vaker om ons heen kijken, ruiken, proeven en ervaren. Dat we dat broodnodige rustmoment pakken in een fijne omgeving waar alles klopt en de tijd even stilstaat", voegt Bagels & Beans toe. 

Geheel in Bagels & Beans stijl worden er zeven zintuigen geprikkeld en verwonderd in plaats van vijf. Door de uitgebalanceerde smaken, de rijke geur van vers gebrande koffie, de natuurlijke kleuren en materialen, de rust, persoonlijke aandacht en de zachte muziek bij Bagels & Beans, krijgt men het gevoel even in een andere wereld te stappen. Een plek waar de tijd minder snel gaat. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws