Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Poké Perfect opent een nieuwe vestiging op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Op het menu: gezonde, snelle en lekkere poké bowls, side dish...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
De kookwedstrijd Lekker Anders 2024 is gewonnen door Yarom Timmermans van Firma van Buiten in Delft. Hij pakte tijdens de Horecava alweer de vijfde ho...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde maandag op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoe...
Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...
De Nederlandse horeca verspilde in 2023 9,2 procent minder voedsel dan in 2019. Ondanks deze daling van 5 miljoen kilo verspilde de horeca in 2023 nog...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de finalisten per categorie aangewezen voor de achtste editie. De uitreiking vindt jaarlijks plaats op de ho...
Vanaf zaterdag 1 juli mogen ondernemers geen gratis wegwerpbekers en -bakjes die uit plastic bestaan meer aanbieden. Wie dan eten of drinken afhaalt o...
Robèr Willemsen is KHN-voorzitter af. Op 7 maart trad hij officieel af en droeg hij de voorzittershamer over aan Marijke Vuik. Maar liefst zeve...
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
Vandaag is tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Horecava Innovation Awards2023. Puck Wilbers, de...
Het aantal koksstudenten bij de Horeca Academie in Amsterdam is afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid. Vooral de Engelstalige kokstudenten weten de Hore...
Ondernemen in Den Haag. Serpil Alkan (49) is met horecabloed geboren. De eigenaar opende op 6 juli dit jaar Brasserie Fred in Den Haag. Zij koos voor...
Casper, de snelstgroeiende ghost kitchen keten in België, heeft de twee eerste Nederlandse vestigingen geopend op Theresiastraat 139A in Den...
“Een nieuwe stem in de horeca.” Zo presenteert Nieuwe Horeca Nederland zich sinds vandaag online. De nieuwe branchestichting in oprichting...
De Horeca Alliantie brengt onder de noemer Horeca In Nood de energiestress in de branche in kaart. Vanaf nu kunnen ondernemers in de branche via de Ho...
Het Ierse franchiseconcept Freshly Chopped opent in september dit jaar een tweede vestiging in Nederland, namelijk in de Markthal in Rotterdam. In maa...
Prinsjesdag kan dit jaar een spannende dag zijn voor horecaondernemers. Door onder andere torenhoge inflatie, lage koopkracht, personeelstekort en cor...
Nocto heeft recentelijk een half miljoen euro aan financiering binnengehaald om het horeca social media platform te perfectioneren, het team te laten...
Nocto lanceert op 7 mei officieel een unieke horeca-app in Rotterdam. Dit platform helpt consumenten bij het vinden van bars, restaurants en evenement...
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...
De Kookfabriek is in Nederland inmiddels een begrip geworden voor food-evenementen, -workshops en -masterclasses voor bedrijven, vrienden en familie....
Vandaag opent Loetje een tweede vestiging in Den Haag, in de creatieve stadswijk Binckhorst. Vanaf nu kunnen Haagse Loetje fans ook terecht in he...
Als oprichters van het geliefde restaurant The Avocado Show openen Julien Zaal en Ron Simpson (foto onder) op zaterdag 12 maart een nieuw format van h...
Minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat de meeste coronamaatregelen vanaf 25 februari komen te verv...
Dat Nederlanders dol zijn op pizza moge duidelijk zijn: deze Italiaanse lekkernij staat met stip op nummer één van de meest bestelde ger...
Hoewel de druk om te versoepelen op het kabinet alsmaar toeneemt, neemt 'Den Haag' pas dinsdag 25 januari een beslissing over het openen van d...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) bood vanmorgen voorafgaand aan het coronadebat de nieuwe horecaroutekaart en petitie aan Tweede Kamerleden aan. Met...
In een brief aan het kabinet, gepubliceerd door De Volkskrant, uiten dertig burgemeester stevige kritiek op het huidige coronabeleid van het kabinet....
De maat is vol en de koek is op. Als statement openden afgelopen zaterdag veel horecabedrijven hun deuren. Als opmars naar de persconferentie was de h...
Vanavond volgt een nieuwe coronapersconferentie met minister-president Mark Rutte en de nieuwe zorgminister op het hoofdpijndossier corona, Ernst Kuij...
Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken, Micky Adriaansens, grote zorgen geuit over de sit...
Om het belang van een snelle heropening en coronaherstelplan voor de lange termijn te adresseren, initieerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een ge...
Overvolle treinen en drukte op de weg richting Antwerpen. Even een hapje eten in Duitsland. Terwijl Nederlanders massaal toevlucht zoeken in buurlande...
Het aantal veganistische bestellingen bij Deliveroo is met 236(!) procent gestegen. Dat maakt Deliveroo vandaag bekend in aanloop naar Wereld Veganism...
Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de bekend...
Het coronatoegangsbewijs mag (blijven) worden toegepast. Dat heeft de voorzieningsrechter vandaag bepaald in Den Haag. Advocaat Bart Maes had een...
Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...