Je hebt gezocht op: Uden

Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen ontslag te nemen
15 mei 2024Nieuws

Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen ontslag te nemen

Uit recent onderzoek blijkt dat 60 procent van de horecamedewerkers overweegt om van baan te wisselen of hun huidige baan op te zeggen. Dit onderzoek...

Topchef Margo Reuten maakt specials voor Shell Café
15 mei 2024Nieuws

Topchef Margo Reuten maakt specials voor Shell Café

Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Met de cam...

Anouk Robben: “Ik doorbreek die associaties”
15 mei 2024Nieuws

Anouk Robben: “Ik doorbreek die associaties”

Ondernemen in Arnhem. Anouk Robben en haar dagzaak Koek van Nouk in Arnhem hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei jong. Koek...

KHN lanceert namens 6 fastservice-bedrijven het Fastservice Manifest
14 mei 2024Nieuws

KHN lanceert namens 6 fastservice-bedrijven het Fastservice Manifest

De afgelopen maanden heeft de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) fastservice-werkgroep, een groep van zes KHN-leden, gewerkt aan een Fastservice Manif...

En trouwens, zo gek zijn ze niet
14 mei 2024Nieuws

En trouwens, zo gek zijn ze niet

Zaterdag 06:13 uur: “Hai, ik heb echt heel slecht geslapen vannacht en voel een hoofdpijn opkomen. Sorry voor vandaag...” Ik meteen bellen...

Bagels & Beans lanceert nieuwe menukaart
14 mei 2024Nieuws

Bagels & Beans lanceert nieuwe menukaart

Bagels & Beans introduceert een nieuwe menukaart die draait om zintuigen. Met deze menukaart gaat de gast op reis langs de zeven zintuigen en...

Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen
10 mei 2024Nieuws

Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen

Op 17 mei heropent de Bagels & Beans vestiging in Wageningen haar deuren met niet een, maar met twee nieuwe bagelbazen. Livio Rüssli (32) &am...

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen
9 mei 2024Nieuws

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

NK Koffie komende drie jaar zeker op Horecava
6 mei 2024Nieuws

NK Koffie komende drie jaar zeker op Horecava

Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie ja...

Starbucks lanceert ijskoude zomerse drankjes
2 mei 2024Nieuws

Starbucks lanceert ijskoude zomerse drankjes

De barista’s van Starbucks hebben een nieuw zomers menu samengesteld, waarbij de wensen van de gast centraal staan.   Voor iedereen die op...

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in juli 2024
1 mei 2024Nieuws

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in juli 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle extra omz...

Waar moet je op letten bij de aankoop van een espressomachine?
26 april 2024Nieuws

Waar moet je op letten bij de aankoop van een espressomachine?

Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...

April 2024: Productinnovatie voor jouw lunchroom
26 april 2024Nieuws

April 2024: Productinnovatie voor jouw lunchroom

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”
25 april 2024Nieuws

Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

KEEN Coffee start crowdfunding voor eigen koffiebar in Utrecht
24 april 2024Nieuws

KEEN Coffee start crowdfunding voor eigen koffiebar in Utrecht

Utrechtse Koffiebranderij KEEN Coffee opent binnenkort het eerste proeflokaal voor specialty coffee op het Stadhuisplein in Utrecht, om de deuren te o...

ARCA X InBread: Amsterdam is smaaksensatie rijker met de Cheek-y Asian Sando
23 april 2024Nieuws

ARCA X InBread: Amsterdam is smaaksensatie rijker met de Cheek-y Asian Sando

ARCA Amsterdam en ‘sando hotspot’ InBread slaan de handen ineen om menig (foodie)hart te veroveren met de lancering van de Cheek-y Asian S...

Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca
23 april 2024Nieuws

Koninklijke Horeca Nederland lanceert vacatureplatform voor de horeca

Net als de meeste sectoren, kampt ook de horeca nog steeds met arbeidskrapte. En naar verwachting houdt deze de komende jaren nog aan. Daarom lanceert...

ING: "De horeca zal ook dit jaar de hogere kosten deels moeten doorberekenen"
23 april 2024Nieuws

ING: "De horeca zal ook dit jaar de hogere kosten deels moeten doorberekenen"

Hogere prijzen in de horeca zijn ook dit jaar onvermijdelijk. In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants, lunchrooms en cafés hun p...

Sligro Food Group ziet omzet stijgen en verkoopt meer tabak
18 april 2024Nieuws

Sligro Food Group ziet omzet stijgen en verkoopt meer tabak

Sligro Food Group realiseerde over het eerste kwartaal van 2024 een omzet van 652 miljoen euro, een toename van 18 miljoen euro en 2,7 procent ten opz...

Sligro organiseert tweede editie van Slim Ondernemen voor horecaondernemers
15 april 2024Nieuws

Sligro organiseert tweede editie van Slim Ondernemen voor horecaondernemers

Sligro organiseert dit jaar opnieuw het event Slim Ondernemen. Op donderdag 23 mei 2024 komen horecaondernemers uit heel Nederland samen om nieuwe ken...

Dunkin’ introduceert koffieabonnement: dagelijks genieten voor slechts €1
11 april 2024Nieuws

Dunkin’ introduceert koffieabonnement: dagelijks genieten voor slechts €1

Dunkin’ kondigt met trots de lancering van een innovatieve service in Nederland en België aan: het Dunkin’ Koffie Abonnement. Voor...

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
11 april 2024Nieuws

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker
9 april 2024Nieuws

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker

In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...

HEMA populairst voor koffie en lunch
9 april 2024Nieuws

HEMA populairst voor koffie en lunch

HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27 procent) van de bestellingen af bij koffie- en l...

Column Bart van der Schoot: Deze ontwikkeling biedt een smakelijke vooruitblik
4 april 2024Nieuws

Column Bart van der Schoot: Deze ontwikkeling biedt een smakelijke vooruitblik

Afgelopen week zat ik in een lunchzaak en wilde eens iets proberen wat ik nog niet eerder had geproefd. Een vegan lunch, en tot mijn grote verbazing w...

De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten
3 april 2024Nieuws

De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten

Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...

Thull’s Deli: “We serveren hier comfortfood met een funky twist”
3 april 2024Nieuws

Thull’s Deli: “We serveren hier comfortfood met een funky twist”

Simone van Thull startte in 2015 een eetwinkel waarin ze zich specialiseerde in fermentatie. Inmiddels runt de ondernemer een succesvolle deli, levert...

Waar moet je op letten bij de aankoop van een bestekpoleermachine?
29 maart 2024Nieuws

Waar moet je op letten bij de aankoop van een bestekpoleermachine?

Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in juni 2024
29 maart 2024Nieuws

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in juni 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle extra omz...

Maart 2024: Productinnovatie voor jouw lunchroom
29 maart 2024Nieuws

Maart 2024: Productinnovatie voor jouw lunchroom

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”
28 maart 2024Nieuws

Marjolein de Jongh-’t Riet: “We willen Tr3s Tapasbar uitrollen door heel Nederland”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?
28 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?

Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”
27 maart 2024Nieuws

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”

Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...

Horeca & Veiligheid: Hoe zorg je voor een veilige werkcultuur?
26 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: Hoe zorg je voor een veilige werkcultuur?

In de horeca, een bruisende en veeleisende sector, is het creëren van een veilige werkcultuur belangrijk voor het welzijn van het team en het suc...

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?
21 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?

De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...

Chris’s Micro Bakery start crowdfunding voor heropening bakkerij
20 maart 2024Nieuws

Chris’s Micro Bakery start crowdfunding voor heropening bakkerij

Chris El Murr en Lorenzo Meloni, de bevlogen bakkers achter Chris's Micro Bakery, hebben aangekondigd dat ze hun geliefde zuurdesembakkerij gaan herop...

Minder verspilling van brood en banket
20 maart 2024Nieuws

Minder verspilling van brood en banket

Door het dagverse karakter van brood is verspilling een onderwerp dat aandacht verdient. Niet alleen bij consumenten thuis, maar ook in de keten. Daar...

Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?
19 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?

Het afhandelen van de rekening kan soms een heikel punt zijn, maar uiteindelijk moeten gasten betalen voor het eten en drinken dat zij hebben genoten...

Poké Perfect opent grootste locatie in Rotterdam
19 maart 2024Nieuws

Poké Perfect opent grootste locatie in Rotterdam

Poké Perfect opent een nieuwe vestiging op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Op het menu: gezonde, snelle en lekkere poké bowls, side dish...

Vrumona presenteert nieuw design van Pepsi en lanceert grootste campagne ooit
18 maart 2024Nieuws

Vrumona presenteert nieuw design van Pepsi en lanceert grootste campagne ooit

Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert met trots een nieuw, fris design voor Pepsi. Dit is de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe vis...