Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

21 augustus 2014 |
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg<

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de
hospitality & foodservice. Naast de vertrouwde opzet ontdek je streek-, vers en delicatesse producten, party catering materialen, tips ter voorbereiding op Allergenen wetgeving en specialiteiten uit de Aziatische en Mediterrane keuken op 6 nieuwe themapleinen.

De 6 nieuwe pleinen:

1. Streek Gastronomie Plein

Op het Streek Gastronomie Plein zijn diverse Friese en Groningse streekproducten te ontdekken van Jansma Haule
Groothandel. Smaakvolle producten uit Overijssel en fine food uit heel Nederland maken het geheel compleet.

2. Kickoff Vers 24/7

Vers 24/7 is een online versmarkt voor de horeca waar de chef-kok direct streekproducten kan kopen bij regionale
boeren en telers. Tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg is de Kickoff van Vers 24/7 Noord met telers uit het Noorden en Oosten des lands.

3. Vers & Delicieus

Dit smakelijke themaplein presenteert fine food en fresh food producten. Voor de echte fijnproevers is er een Delicatessenstraat met o.a. olijven, antipasti, Mediterrane specialiteiten, hammen, kazen, honingproducten en wijnen van wereldklasse.

4. Foodyard

Culinaire professionals kunnen hun hart ophalen in Hal 3 waar Deli XL Foodyard de producten en trends van morgen presenteert. De nieuwste keukenapparatuur, gave producten en de laatste noviteiten ontdek je hier. Probeer nieuwe technieken of ontwikkel zelf nieuwe bereidingswijzen op Foodyard tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg.

5. Smaak Oet Twente

Twentsch Wijnhuis presenteert samen met Tomas Larrain van Viña Apaltagua uit Chili en Diogo Barradas van Herdade do Rocim uit Portugal een mooie selectie wijnen. Het oer-Twentse productiebedrijf Gouden Ambacht bestaat dit jaar 25 jaar en zal bezoekers wederom verwelkomen met diverse gehaktproducten. Van gezellig klein partyformaat tot een reuze familiebal en alles daartussen in.
VersvoorHoreca.nl, de versleverancier voor de horeca in de regio Twente presenteert bezoekers graag hun brede assortiment dagverse artikelen. Variërend van aardappelen tot aan zomerkoninkjes en van Afilla Cress tot aan zongedroogde tomaten.

6. Etnisch Food Plaza;

De smaak van Azië ontdekken bezoekers op dit
themaplein. Zoals Japanse en Indonesische
foodspecialiteiten, fingerfood en diverse appetizers
en avocadoproducten van Salud Foodgroup Europe. Hekos Oriental Food bv laat bezoekers kennis maken met
spekkoek en oosterse snacks.

Kom ook naar de gratis workshops van ProFri en KHN en
krijg tips ter voorbereiding op de aanstaande allergenen
wetgeving.

Tickets
Entreebewijzen zijn verkrijgbaar via www.evenementenhal.nl/horeca-hb. Je kunt reserveren met code 6140001341.
Openingstijden:

Maandag 22 september 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 23 september 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 24 september 11.00 – 18.00 uur

Ook in Gorinchem is er Horeca & Food Inspiratie op 17, 18 en 19 november. In Venray vindt de beurs plaats op 16, 17 en 18 maart.

"Meer lezen over Horeca Inspiratie Hardenberg? Klik hier!":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=hardenberg&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: