Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

21 augustus 2014 |
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg<

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de
hospitality & foodservice. Naast de vertrouwde opzet ontdek je streek-, vers en delicatesse producten, party catering materialen, tips ter voorbereiding op Allergenen wetgeving en specialiteiten uit de Aziatische en Mediterrane keuken op 6 nieuwe themapleinen.

De 6 nieuwe pleinen:

1. Streek Gastronomie Plein

Op het Streek Gastronomie Plein zijn diverse Friese en Groningse streekproducten te ontdekken van Jansma Haule
Groothandel. Smaakvolle producten uit Overijssel en fine food uit heel Nederland maken het geheel compleet.

2. Kickoff Vers 24/7

Vers 24/7 is een online versmarkt voor de horeca waar de chef-kok direct streekproducten kan kopen bij regionale
boeren en telers. Tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg is de Kickoff van Vers 24/7 Noord met telers uit het Noorden en Oosten des lands.

3. Vers & Delicieus

Dit smakelijke themaplein presenteert fine food en fresh food producten. Voor de echte fijnproevers is er een Delicatessenstraat met o.a. olijven, antipasti, Mediterrane specialiteiten, hammen, kazen, honingproducten en wijnen van wereldklasse.

4. Foodyard

Culinaire professionals kunnen hun hart ophalen in Hal 3 waar Deli XL Foodyard de producten en trends van morgen presenteert. De nieuwste keukenapparatuur, gave producten en de laatste noviteiten ontdek je hier. Probeer nieuwe technieken of ontwikkel zelf nieuwe bereidingswijzen op Foodyard tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg.

5. Smaak Oet Twente

Twentsch Wijnhuis presenteert samen met Tomas Larrain van Viña Apaltagua uit Chili en Diogo Barradas van Herdade do Rocim uit Portugal een mooie selectie wijnen. Het oer-Twentse productiebedrijf Gouden Ambacht bestaat dit jaar 25 jaar en zal bezoekers wederom verwelkomen met diverse gehaktproducten. Van gezellig klein partyformaat tot een reuze familiebal en alles daartussen in.
VersvoorHoreca.nl, de versleverancier voor de horeca in de regio Twente presenteert bezoekers graag hun brede assortiment dagverse artikelen. Variërend van aardappelen tot aan zomerkoninkjes en van Afilla Cress tot aan zongedroogde tomaten.

6. Etnisch Food Plaza;

De smaak van Azië ontdekken bezoekers op dit
themaplein. Zoals Japanse en Indonesische
foodspecialiteiten, fingerfood en diverse appetizers
en avocadoproducten van Salud Foodgroup Europe. Hekos Oriental Food bv laat bezoekers kennis maken met
spekkoek en oosterse snacks.

Kom ook naar de gratis workshops van ProFri en KHN en
krijg tips ter voorbereiding op de aanstaande allergenen
wetgeving.

Tickets
Entreebewijzen zijn verkrijgbaar via www.evenementenhal.nl/horeca-hb. Je kunt reserveren met code 6140001341.
Openingstijden:

Maandag 22 september 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 23 september 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 24 september 11.00 – 18.00 uur

Ook in Gorinchem is er Horeca & Food Inspiratie op 17, 18 en 19 november. In Venray vindt de beurs plaats op 16, 17 en 18 maart.

"Meer lezen over Horeca Inspiratie Hardenberg? Klik hier!":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=hardenberg&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: