Yoghurt Barn maakt stap naar A'dam

3 juni 2013
Yoghurt Barn maakt stap naar A'dam

Yoghurt Barn gaat een vestiging openen in Amsterdam. Om deze financiering mogelijk te maken, zijn twee campagnes via het crowdfunding platform CrowdAboutNow gestart. Wouter en Esther
Staal, eigenaren Yoghurt Barn, zijn gedreven en enthousiast om van de vestiging in de hoofdstad net zo'n succes te maken als de zaak in de Domstad.

*Crowfunding*
In Utrecht is Yoghurt Barn tien maanden open. In de tweede helft van juli wordt de zaak in Amsterdam geopend. Om deze financiering te steunen, zijn er twee crowfundingacties gestart. Men kan ervoor kiezen om geld uit te lenen, tegen 15 procent rente met een looptijd van drie jaar. De inzet voor deze obligatielening is minimaal €250. Het doelbedrag is €50.000 waarmee het duo Staal de volledige Barn gaat opbouwen.

*Loei Leuke campagne*
Bij de Loei Leuke campagne kan men geld doneren of het bedrag omzetten in Barn krediet. Deze kan de gast tot september 2014 bij een van de vestigingen besteden. Het doelbedrag is €10.000 waarvan de yoghurt-feestje worden gefinancierd; yoghurt emmers, topping bakken en koelvitrine.

*Op de foto*: Wouter en Esther Staal

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws