Winnaar 'beste hamburger Rotterdam' komt naar Den Haag

4 augustus 2016 | Linda Goothuijse

Nog een paar weken verbouwen en dan opent Capriole Café; een koffiebranderij met restaurant in Den Haag. Chef-kok wordt Diego Buik die eerder werkzaam was in London, Amsterdam en Rotterdam. In 2015 won hij de beste hamburger van Rotterdam en in de loop van augustus kan Den Haag genieten van zijn juicy burgers en andere stoere én verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Voor liefhebbers van goed eten en drinken een nieuwe hotspot in de Haagse Binckhorst.

Capriole Café is een nieuwe coffee & food experience bedacht door broer en zus Pascal en Joyce Ultee: 'De liefde voor koffie en lekker eten hebben we van onze ouders mee gekregen. Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie en in Capriole Café combineren we een koffiebranderij met een restaurant. Net als een koffiebar serveren we ontbijt, lunch en allerlei zoete lekkernijen. Maar in Capriole Café kun je ’s avonds ook terecht voor een borrel, lekkere koffiecocktails én een sfeervol diner. En natuurlijk geniet je van ambachtelijk gebrande koffie uit alle uithoeken van de wereld met een ruime keuze uit fair trade- en biologische specialiteiten.'

Het interieur van het gerenoveerd fabriekspand is geïnspireerd door de industriële locatie en ontworpen door Bureau Fraai. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een warme en chique uitstraling. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet geopend. Nu al een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café in Den Haag ligt verborgen achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag. De opening van Capriole Café is gepland in de loop van augustus.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: