Winnaar 'beste hamburger Rotterdam' komt naar Den Haag

4 augustus 2016 | Linda Goothuijse

Nog een paar weken verbouwen en dan opent Capriole Café; een koffiebranderij met restaurant in Den Haag. Chef-kok wordt Diego Buik die eerder werkzaam was in London, Amsterdam en Rotterdam. In 2015 won hij de beste hamburger van Rotterdam en in de loop van augustus kan Den Haag genieten van zijn juicy burgers en andere stoere én verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Voor liefhebbers van goed eten en drinken een nieuwe hotspot in de Haagse Binckhorst.

Capriole Café is een nieuwe coffee & food experience bedacht door broer en zus Pascal en Joyce Ultee: 'De liefde voor koffie en lekker eten hebben we van onze ouders mee gekregen. Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie en in Capriole Café combineren we een koffiebranderij met een restaurant. Net als een koffiebar serveren we ontbijt, lunch en allerlei zoete lekkernijen. Maar in Capriole Café kun je ’s avonds ook terecht voor een borrel, lekkere koffiecocktails én een sfeervol diner. En natuurlijk geniet je van ambachtelijk gebrande koffie uit alle uithoeken van de wereld met een ruime keuze uit fair trade- en biologische specialiteiten.'

Het interieur van het gerenoveerd fabriekspand is geïnspireerd door de industriële locatie en ontworpen door Bureau Fraai. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een warme en chique uitstraling. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet geopend. Nu al een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café in Den Haag ligt verborgen achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag. De opening van Capriole Café is gepland in de loop van augustus.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: