Vierde Moeke zaak opent haar deuren in Nijkerk

2 november 2017 | Roy Spijker

Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows in Nijkerk krijgen een nieuwe eigenaar. Meyer Beheer neemt de succesvolle horecagelegenheid over van Arjan van de Pol.

Per 1 januari zal Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows onderdeel worden van Meyer Beheer. Hotel De Roode Schuur zal geëxploiteerd blijven worden door Arjan van de Pol maar zal nauw samenwerken met de nieuwe eigenaar van het Grand Café en zalencomplex.

Restaurant Meadows zal omgebouwd worden naar een nieuw en eigentijds grand café waar gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat. En dat niet alleen, het gaat verder onder een nieuwe naam: Moeke Nijkerk!

Moeke Nijkerk wordt een ontmoetingsplek voor iedereen en krijgt een huiselijke sfeer waar het heerlijk vertoeven is in het Grand Café of op het zonnige terras. Bij Moeke ben je de gehele dag welkom voor een kop koffie op het terras, een goede borrel, vergadering of feest. Op de kaart staan meer dan 60 speciaalbieren en heerlijke gerechten die voor jong en oud herkenbaar zijn die de hele dag geserveerd zullen worden.

Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde plaats waar Moeke haar deuren opent. In februari begint een forse verbouwing, waarna het bedrijf in maart/april haar deuren opent als Moeke Nijkerk.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: