Vierde Moeke zaak opent haar deuren in Nijkerk

2 november 2017 | Roy Spijker

Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows in Nijkerk krijgen een nieuwe eigenaar. Meyer Beheer neemt de succesvolle horecagelegenheid over van Arjan van de Pol.

Per 1 januari zal Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows onderdeel worden van Meyer Beheer. Hotel De Roode Schuur zal geëxploiteerd blijven worden door Arjan van de Pol maar zal nauw samenwerken met de nieuwe eigenaar van het Grand Café en zalencomplex.

Restaurant Meadows zal omgebouwd worden naar een nieuw en eigentijds grand café waar gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat. En dat niet alleen, het gaat verder onder een nieuwe naam: Moeke Nijkerk!

Moeke Nijkerk wordt een ontmoetingsplek voor iedereen en krijgt een huiselijke sfeer waar het heerlijk vertoeven is in het Grand Café of op het zonnige terras. Bij Moeke ben je de gehele dag welkom voor een kop koffie op het terras, een goede borrel, vergadering of feest. Op de kaart staan meer dan 60 speciaalbieren en heerlijke gerechten die voor jong en oud herkenbaar zijn die de hele dag geserveerd zullen worden.

Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde plaats waar Moeke haar deuren opent. In februari begint een forse verbouwing, waarna het bedrijf in maart/april haar deuren opent als Moeke Nijkerk.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Advertorial
Spicy Chai Latte: lunchrooms zien kansen om de omzet te verhogen!

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat. Zet Chai Latte op de kaart en haal vee...

Opening Rotterdam
Papa John´s Pizza opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, opende op maandag 19 februari een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Goudsesingel 95. Na succesvolle openingen in Amsterdam breidt Papa John’s zich steeds verder uit, nu dus ook in Rotterdam! Papa John’s weet v...

Achtergronden Culinair
Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een speciale Koningsbitterbal ontwikkeld. De bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen en is knaloranje van kleur. De vegetarische snack is een ode aan Koning Willem-Alexander en Koningsdag. De Koningsbitterbal is de nieuwste aanwinst binnen ...

Interview CityTrip
CityTrip Enschede: interview 'Melan'

In de CityTrip Enschede-reeks bezochten we eerder al Stoet en Meisje, twee relatief nieuwe zaken. Enschede is een stad met een rijke historie en ook binnen het lunchroomaanbod in de stad hebben we een zaak gevonden die zich al langer staande heeft weten te houden. Melan is een dagzaak die al achttie...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Dick Koerselman nieuwe voorzitter FNV Horecabond

De leden van FNV Horecabond hebben vandaag tijdens het Ledencongres Dick Koerselman verkozen tot voorzitter. Per 1 april 2018 zal Dick Koerselman het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy die 1 mei 2018 met pensioen gaat. Dick Koerselman over zijn rol als voorzitter: “Ik zie het als mi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: