Vierde Moeke zaak opent haar deuren in Nijkerk

2 november 2017 | Roy Spijker

Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows in Nijkerk krijgen een nieuwe eigenaar. Meyer Beheer neemt de succesvolle horecagelegenheid over van Arjan van de Pol.

Per 1 januari zal Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows onderdeel worden van Meyer Beheer. Hotel De Roode Schuur zal geëxploiteerd blijven worden door Arjan van de Pol maar zal nauw samenwerken met de nieuwe eigenaar van het Grand Café en zalencomplex.

Restaurant Meadows zal omgebouwd worden naar een nieuw en eigentijds grand café waar gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat. En dat niet alleen, het gaat verder onder een nieuwe naam: Moeke Nijkerk!

Moeke Nijkerk wordt een ontmoetingsplek voor iedereen en krijgt een huiselijke sfeer waar het heerlijk vertoeven is in het Grand Café of op het zonnige terras. Bij Moeke ben je de gehele dag welkom voor een kop koffie op het terras, een goede borrel, vergadering of feest. Op de kaart staan meer dan 60 speciaalbieren en heerlijke gerechten die voor jong en oud herkenbaar zijn die de hele dag geserveerd zullen worden.

Na Rhenen, Breda en Delft is Nijkerk de vierde plaats waar Moeke haar deuren opent. In februari begint een forse verbouwing, waarna het bedrijf in maart/april haar deuren opent als Moeke Nijkerk.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: