Verhage opent 41ste restaurant in Delft

14 juli 2020 | Redactie

Vandaag zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Delft geopend. De 41e store van de Rotterdamse franchiseformule is gevestigd aan de Van Foreestweg, een drukbezochte locatie met veel winkelend publiek. Door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, heeft het een regiofunctie voor bewoners.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Roy Engelen. Geboren en getogen in Delft en een horecaliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan werkt Roy al in de bakkerswereld, waar hij mooie stappen heeft kunnen zetten, maar de functietitel Franchisenemer is nieuw voor hem. “Een droom die uitkomt”. Roy heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage vestiging in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar hij is klaargestoomd voor het grote werk.

Ieder jaar groeien

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de 41e Verhage vestiging: “Het streven is om ieder jaar te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze  store zetten we een stap in de juiste richting.”

De store is gevestigd in het voormalig pand van snackbar Centrum West. Een klassieke snackbar die uitgegroeid was tot een begrip voor de buurt. Om het pand om te toveren tot een Verhage, is het in twee weken tijd van top tot teen aangepakt. Zowel de binnen- als buitenkant zijn voorzien van een nieuwe uitstraling en interieur.

Verhage is...

Verhage is een franchiseformule opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is Verhage uitgegroeid tot een fastserviceketen met 41 restaurants. De focus ligt op de begeleiding van de ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: