Verhage opent 41ste restaurant in Delft

14 juli 2020 | Redactie

Vandaag zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Delft geopend. De 41e store van de Rotterdamse franchiseformule is gevestigd aan de Van Foreestweg, een drukbezochte locatie met veel winkelend publiek. Door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, heeft het een regiofunctie voor bewoners.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Roy Engelen. Geboren en getogen in Delft en een horecaliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan werkt Roy al in de bakkerswereld, waar hij mooie stappen heeft kunnen zetten, maar de functietitel Franchisenemer is nieuw voor hem. “Een droom die uitkomt”. Roy heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage vestiging in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar hij is klaargestoomd voor het grote werk.

Ieder jaar groeien

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de 41e Verhage vestiging: “Het streven is om ieder jaar te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze  store zetten we een stap in de juiste richting.”

De store is gevestigd in het voormalig pand van snackbar Centrum West. Een klassieke snackbar die uitgegroeid was tot een begrip voor de buurt. Om het pand om te toveren tot een Verhage, is het in twee weken tijd van top tot teen aangepakt. Zowel de binnen- als buitenkant zijn voorzien van een nieuwe uitstraling en interieur.

Verhage is...

Verhage is een franchiseformule opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is Verhage uitgegroeid tot een fastserviceketen met 41 restaurants. De focus ligt op de begeleiding van de ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: