Urban Bakery in Amersfoort?

18 juli 2014 |
Urban Bakery in Amersfoort?<

Queens Vorstelijk Genieten uit Amersfoort wil een 'Urban Bakery' starten aan het hippe Eemplein in Amersfoort. Met crowdfunding van Crowdaboutnow moet deze droom financieel
haalbaar gemaakt worden voor de moeder en dochter die hun droom najagen.

Crowdfunding
Op dit moment hebben ze 64% van de minimaal benodigde investering binnen met 30 investeerders. ''We zijn ontzettend blij met zoveel steun en enthousiasme voor onze ‘Urban Bakery’: een bakkerij in de tijdsgeest van 2014’. Klein, ambachtelijk, lokaal, handgemaakt met liefde, zorg en passie met gebruik maken van de beste ingredienten die we kunnen vinden.''

Wat is er nog meer zo uniek aan de bakery?
1. De webwinkel:
Je kunt straks online bestellen in onze webwinkel zodat het brood, taart en cookies die jij zou willen voor je klaar staan.
2. Het brood:
Ze hebben samen met de meest gepassioneerde 'broodfoodie' in Nederland Levine van ‘Uit de keuken van Levine’ heerlijk brood leren bakken met meel van de molen en uit boeken verzameld in heel de wereld. Inmiddels hebben ze zelfs een ‘Levine’ broodje ontwikkeld. Daarnaast hebben zij deze week een ‘broodnodig-overleg’ gehad met Petra, die ze ontmoet hebben op een van hun kookcursussen, en zijn zij al bezig met het uitdenken van schema’s, het ombouwen van recepten en het uitwerken van nieuwe recepten. Het startassortiment is klaar.
3. Bezorgen met een e-bike
De allereerste e-bike van Urban Arrow – cargo hopen zij in het Amersfoortse straatbeeld neer te zetten. Snel, goedkoop, schoon en vooral leuk! Ze zijn in overleg of we met de Bikeshop & Urban Arrow deze fiets kunnen aanschaffen (daar kunnen ze wat hulp bij gebruiken ;)). Wouldn’t it be beautiful?
4. Lokaal, lekker & puur
Meel van de molen, onder andere van de molen ‘De Hoop’ uit Bunschoten Spakenburg, lekkere pitten, noten, fruit en zaden.. Allemaal pure ingrediënten. Geen toevoegingen.

Goed nieuws van de Gemeente & van Green (de investeringsmaatschappij van het Eemplein)
''We zijn er al maanden druk mee.. is onze verbouwing nieuwbouw, verbouw, bestaande bouw. Want daar zit net een verschil in van 50 cm die we nodig hadden om een verdieping in het pand te kunnen maken. Iedereen die we raadpleegden zei wat anders. Van 2,10 meter tot 2,60 meter. En 2,60 meter daar hadden wij niet op gerekend in onze plannen. Gelukkig hebben we nu de toezegging dat het kan! En we zijn meteen aan de slag gegaan. Broer en oom Donald is druk aan de slag. De contouren zijn zichtbaar van een kantoor, we hebben twee mooie toiletten boven en we krijgen straks zitplaatsen met uitzicht op de Eem.
Onze terrasvergunning is aangevraagd en we hopen al met al nu rond 1 september open te kunnen'', aldus Paula Bouwer van Queens.

De beloningen & de inleg & onze nieuwe film
''Meest populair is de inleg vanaf 1000 euro waarbij je ook een vaartocht over de Eem krijgt voor 8 personen met een ontbijt aan boord, de ‘Brainstorm Breakfast Boat’. Het is ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek het een en ander toe te lichten. We kunnen u onze nieuwe locatie al laten zien en als er vragen zijn, gaan we graag in gesprek! Pak nu je kans nog op 25% groei van je inleg en denk mee met ons over de ‘Urban Bakery’ , de bakkerij van de toekomst.''

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: