Urban Bakery in Amersfoort?

18 juli 2014 |
Urban Bakery in Amersfoort?<

Queens Vorstelijk Genieten uit Amersfoort wil een 'Urban Bakery' starten aan het hippe Eemplein in Amersfoort. Met crowdfunding van Crowdaboutnow moet deze droom financieel
haalbaar gemaakt worden voor de moeder en dochter die hun droom najagen.

Crowdfunding
Op dit moment hebben ze 64% van de minimaal benodigde investering binnen met 30 investeerders. ''We zijn ontzettend blij met zoveel steun en enthousiasme voor onze ‘Urban Bakery’: een bakkerij in de tijdsgeest van 2014’. Klein, ambachtelijk, lokaal, handgemaakt met liefde, zorg en passie met gebruik maken van de beste ingredienten die we kunnen vinden.''

Wat is er nog meer zo uniek aan de bakery?
1. De webwinkel:
Je kunt straks online bestellen in onze webwinkel zodat het brood, taart en cookies die jij zou willen voor je klaar staan.
2. Het brood:
Ze hebben samen met de meest gepassioneerde 'broodfoodie' in Nederland Levine van ‘Uit de keuken van Levine’ heerlijk brood leren bakken met meel van de molen en uit boeken verzameld in heel de wereld. Inmiddels hebben ze zelfs een ‘Levine’ broodje ontwikkeld. Daarnaast hebben zij deze week een ‘broodnodig-overleg’ gehad met Petra, die ze ontmoet hebben op een van hun kookcursussen, en zijn zij al bezig met het uitdenken van schema’s, het ombouwen van recepten en het uitwerken van nieuwe recepten. Het startassortiment is klaar.
3. Bezorgen met een e-bike
De allereerste e-bike van Urban Arrow – cargo hopen zij in het Amersfoortse straatbeeld neer te zetten. Snel, goedkoop, schoon en vooral leuk! Ze zijn in overleg of we met de Bikeshop & Urban Arrow deze fiets kunnen aanschaffen (daar kunnen ze wat hulp bij gebruiken ;)). Wouldn’t it be beautiful?
4. Lokaal, lekker & puur
Meel van de molen, onder andere van de molen ‘De Hoop’ uit Bunschoten Spakenburg, lekkere pitten, noten, fruit en zaden.. Allemaal pure ingrediënten. Geen toevoegingen.

Goed nieuws van de Gemeente & van Green (de investeringsmaatschappij van het Eemplein)
''We zijn er al maanden druk mee.. is onze verbouwing nieuwbouw, verbouw, bestaande bouw. Want daar zit net een verschil in van 50 cm die we nodig hadden om een verdieping in het pand te kunnen maken. Iedereen die we raadpleegden zei wat anders. Van 2,10 meter tot 2,60 meter. En 2,60 meter daar hadden wij niet op gerekend in onze plannen. Gelukkig hebben we nu de toezegging dat het kan! En we zijn meteen aan de slag gegaan. Broer en oom Donald is druk aan de slag. De contouren zijn zichtbaar van een kantoor, we hebben twee mooie toiletten boven en we krijgen straks zitplaatsen met uitzicht op de Eem.
Onze terrasvergunning is aangevraagd en we hopen al met al nu rond 1 september open te kunnen'', aldus Paula Bouwer van Queens.

De beloningen & de inleg & onze nieuwe film
''Meest populair is de inleg vanaf 1000 euro waarbij je ook een vaartocht over de Eem krijgt voor 8 personen met een ontbijt aan boord, de ‘Brainstorm Breakfast Boat’. Het is ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek het een en ander toe te lichten. We kunnen u onze nieuwe locatie al laten zien en als er vragen zijn, gaan we graag in gesprek! Pak nu je kans nog op 25% groei van je inleg en denk mee met ons over de ‘Urban Bakery’ , de bakkerij van de toekomst.''

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: