Urban Bakery in Amersfoort?

18 juli 2014 |
Urban Bakery in Amersfoort?<

Queens Vorstelijk Genieten uit Amersfoort wil een 'Urban Bakery' starten aan het hippe Eemplein in Amersfoort. Met crowdfunding van Crowdaboutnow moet deze droom financieel
haalbaar gemaakt worden voor de moeder en dochter die hun droom najagen.

Crowdfunding
Op dit moment hebben ze 64% van de minimaal benodigde investering binnen met 30 investeerders. ''We zijn ontzettend blij met zoveel steun en enthousiasme voor onze ‘Urban Bakery’: een bakkerij in de tijdsgeest van 2014’. Klein, ambachtelijk, lokaal, handgemaakt met liefde, zorg en passie met gebruik maken van de beste ingredienten die we kunnen vinden.''

Wat is er nog meer zo uniek aan de bakery?
1. De webwinkel:
Je kunt straks online bestellen in onze webwinkel zodat het brood, taart en cookies die jij zou willen voor je klaar staan.
2. Het brood:
Ze hebben samen met de meest gepassioneerde 'broodfoodie' in Nederland Levine van ‘Uit de keuken van Levine’ heerlijk brood leren bakken met meel van de molen en uit boeken verzameld in heel de wereld. Inmiddels hebben ze zelfs een ‘Levine’ broodje ontwikkeld. Daarnaast hebben zij deze week een ‘broodnodig-overleg’ gehad met Petra, die ze ontmoet hebben op een van hun kookcursussen, en zijn zij al bezig met het uitdenken van schema’s, het ombouwen van recepten en het uitwerken van nieuwe recepten. Het startassortiment is klaar.
3. Bezorgen met een e-bike
De allereerste e-bike van Urban Arrow – cargo hopen zij in het Amersfoortse straatbeeld neer te zetten. Snel, goedkoop, schoon en vooral leuk! Ze zijn in overleg of we met de Bikeshop & Urban Arrow deze fiets kunnen aanschaffen (daar kunnen ze wat hulp bij gebruiken ;)). Wouldn’t it be beautiful?
4. Lokaal, lekker & puur
Meel van de molen, onder andere van de molen ‘De Hoop’ uit Bunschoten Spakenburg, lekkere pitten, noten, fruit en zaden.. Allemaal pure ingrediënten. Geen toevoegingen.

Goed nieuws van de Gemeente & van Green (de investeringsmaatschappij van het Eemplein)
''We zijn er al maanden druk mee.. is onze verbouwing nieuwbouw, verbouw, bestaande bouw. Want daar zit net een verschil in van 50 cm die we nodig hadden om een verdieping in het pand te kunnen maken. Iedereen die we raadpleegden zei wat anders. Van 2,10 meter tot 2,60 meter. En 2,60 meter daar hadden wij niet op gerekend in onze plannen. Gelukkig hebben we nu de toezegging dat het kan! En we zijn meteen aan de slag gegaan. Broer en oom Donald is druk aan de slag. De contouren zijn zichtbaar van een kantoor, we hebben twee mooie toiletten boven en we krijgen straks zitplaatsen met uitzicht op de Eem.
Onze terrasvergunning is aangevraagd en we hopen al met al nu rond 1 september open te kunnen'', aldus Paula Bouwer van Queens.

De beloningen & de inleg & onze nieuwe film
''Meest populair is de inleg vanaf 1000 euro waarbij je ook een vaartocht over de Eem krijgt voor 8 personen met een ontbijt aan boord, de ‘Brainstorm Breakfast Boat’. Het is ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek het een en ander toe te lichten. We kunnen u onze nieuwe locatie al laten zien en als er vragen zijn, gaan we graag in gesprek! Pak nu je kans nog op 25% groei van je inleg en denk mee met ons over de ‘Urban Bakery’ , de bakkerij van de toekomst.''

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: