Unilever reikt prijs in Sluis uit

30 juli 2013 |
Unilever reikt prijs in Sluis uit<

Lunchroom Reggy's uit Sluis heeft de prijs van Unilever Food Solutions gewonnen. Op de Nationale Lunchroomdag van dit jaar won Vanessa van Beek de wedstrijd. Op 1 juli reisde Unilever
af naar Sluis om de prijs te overhandigen: een adviessessie.

Waste reductie
Tijdens de adviessessie stond waste reductie in combinatie met de producten van Unilever centraal. Reggy’s bleek al goed op weg te zijn met de minimalisatie van waste. Er wordt niets weggegooid en door de bakkersachtergrond van de chef wordt alles benut; De broodrestjes worden bijvoorbeeld gebruikt in de klassieke broodpuddingen.

Inspiratie
De waste reductie is bij Reggy's dus al goed onder controle en daardoor werd inspiratie een belangrijk onderdeel in de adviessessie. De winnaars vonden dit zeer waardevol, omdat ze snel terugvallen op de vaste waarden in de lunchroom.
Na de sessie kregen de lunchroomuitbaters een steigerhouten kratje, met folders en producten van Unilever. De eigenaren van Reggy's waren enthousiast en blij en vonden de sessie zeer leerzaam.

Op de foto: De prijs van Unilever Food Solutions wordt uitgereikt aan de eigenaresse van de lunchroom.

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: