Unilever reikt prijs in Sluis uit

30 juli 2013 |
Unilever reikt prijs in Sluis uit<

Lunchroom Reggy's uit Sluis heeft de prijs van Unilever Food Solutions gewonnen. Op de Nationale Lunchroomdag van dit jaar won Vanessa van Beek de wedstrijd. Op 1 juli reisde Unilever
af naar Sluis om de prijs te overhandigen: een adviessessie.

Waste reductie
Tijdens de adviessessie stond waste reductie in combinatie met de producten van Unilever centraal. Reggy’s bleek al goed op weg te zijn met de minimalisatie van waste. Er wordt niets weggegooid en door de bakkersachtergrond van de chef wordt alles benut; De broodrestjes worden bijvoorbeeld gebruikt in de klassieke broodpuddingen.

Inspiratie
De waste reductie is bij Reggy's dus al goed onder controle en daardoor werd inspiratie een belangrijk onderdeel in de adviessessie. De winnaars vonden dit zeer waardevol, omdat ze snel terugvallen op de vaste waarden in de lunchroom.
Na de sessie kregen de lunchroomuitbaters een steigerhouten kratje, met folders en producten van Unilever. De eigenaren van Reggy's waren enthousiast en blij en vonden de sessie zeer leerzaam.

Op de foto: De prijs van Unilever Food Solutions wordt uitgereikt aan de eigenaresse van de lunchroom.

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: