Unilever reikt prijs in Sluis uit

30 juli 2013 |
Unilever reikt prijs in Sluis uit<

Lunchroom Reggy's uit Sluis heeft de prijs van Unilever Food Solutions gewonnen. Op de Nationale Lunchroomdag van dit jaar won Vanessa van Beek de wedstrijd. Op 1 juli reisde Unilever
af naar Sluis om de prijs te overhandigen: een adviessessie.

Waste reductie
Tijdens de adviessessie stond waste reductie in combinatie met de producten van Unilever centraal. Reggy’s bleek al goed op weg te zijn met de minimalisatie van waste. Er wordt niets weggegooid en door de bakkersachtergrond van de chef wordt alles benut; De broodrestjes worden bijvoorbeeld gebruikt in de klassieke broodpuddingen.

Inspiratie
De waste reductie is bij Reggy's dus al goed onder controle en daardoor werd inspiratie een belangrijk onderdeel in de adviessessie. De winnaars vonden dit zeer waardevol, omdat ze snel terugvallen op de vaste waarden in de lunchroom.
Na de sessie kregen de lunchroomuitbaters een steigerhouten kratje, met folders en producten van Unilever. De eigenaren van Reggy's waren enthousiast en blij en vonden de sessie zeer leerzaam.

Op de foto: De prijs van Unilever Food Solutions wordt uitgereikt aan de eigenaresse van de lunchroom.

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: