Unilever reikt prijs in Sluis uit

30 juli 2013 |
Unilever reikt prijs in Sluis uit<

Lunchroom Reggy's uit Sluis heeft de prijs van Unilever Food Solutions gewonnen. Op de Nationale Lunchroomdag van dit jaar won Vanessa van Beek de wedstrijd. Op 1 juli reisde Unilever
af naar Sluis om de prijs te overhandigen: een adviessessie.

Waste reductie
Tijdens de adviessessie stond waste reductie in combinatie met de producten van Unilever centraal. Reggy’s bleek al goed op weg te zijn met de minimalisatie van waste. Er wordt niets weggegooid en door de bakkersachtergrond van de chef wordt alles benut; De broodrestjes worden bijvoorbeeld gebruikt in de klassieke broodpuddingen.

Inspiratie
De waste reductie is bij Reggy's dus al goed onder controle en daardoor werd inspiratie een belangrijk onderdeel in de adviessessie. De winnaars vonden dit zeer waardevol, omdat ze snel terugvallen op de vaste waarden in de lunchroom.
Na de sessie kregen de lunchroomuitbaters een steigerhouten kratje, met folders en producten van Unilever. De eigenaren van Reggy's waren enthousiast en blij en vonden de sessie zeer leerzaam.

Op de foto: De prijs van Unilever Food Solutions wordt uitgereikt aan de eigenaresse van de lunchroom.

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: