Ultieme lunchroom thee-tip

20 februari 2014
Ultieme lunchroom thee-tip

Wist je dat non-alcoholische dranken het hoofdbestanddeel van de drankomzet in lunchrooms vormen? De omzetverhouding is zelfs 30% drinks en 70% food. Maar er kan nog meer omzet uit drinks
worden gemaakt.

*Inspelen op beleving*
Beleving speelt een steeds grotere rol bij het genieten van warme dranken. In het bijzonder bij een rustgevend of gezellig theemoment tijdens de lunch. Speciaal voor de horeca heeft Koppert Cress een aantal kruiden gecombineerd tot frisse, mooie melanges. Deze kruiden in heet water, geven een waar feel-good effect!

*Koppert Cress infusions: vier unieke melanges*
__Volle smaak van heilzame kruiden__
Tijm & Munt
Tijm is fris en kruidig met een verzachtende invloed op de luchtwegen. Munt is geliefd om de sterke frisse smaak en koele nasmaak.

__Rustgevende schoonheid__
Verveine & Lavendelbloemen
Verveine heeft de frisse smaak van citrus. Voeg daar aan toe, de honingachtige smaak en het aroma van lavendel.

__Munt met een twist__
Lavendelbloemen & Munt
Lavendelbloemen hebben een honingachtige smaak. Munt is geliefd om de sterke frisse smaak en koele nasmaak.

__Jaarrond de zomer in gedachte__
Verveine
Verveine heeft de frisse smaak van citrus. Doet je denken aan de zomeravond, het hele jaar door.

*De smaak van Kenia*
Koppert Cress infusions maken onderdeel uit van een speciaal project in Kenia. Het project is opgezet om de lokale bevolking te ondersteunen in hun onderhoud, en bij de herinrichting van de leefomgeving.

*Bezoek Nationale Lunchroomdag*
Ben je benieuwd naar Koppert Cress infusions? Kom de verse theemelanges proeven tijdens "de Nationale Lunchroomdag op 17 maart in het Culinair Pretpark Gilze":http://www.nationalelunchroomdag.nl.

Koppert Cress producten voegen smaak, kleur en beleving toe aan gerechten. Ze zijn niet alleen leuk om te gebruiken maar ook bijzonder handig. Ter inspiratie is er voor iedere cress wel een toepassing of recept "te vinden op onze website":http://www.koppertcress.com.

Overig nieuws