Tweede vernieuwde Bakker Bart geopend

18 februari 2016 |
Tweede vernieuwde Bakker Bart geopend<

De tweede vernieuwde Bakker Bart heeft vandaag zijn deuren geopend. De reeds bestaande Bakker Bart in het winkelcentrum in Veldhoven is verplaatst
naar een betere zichtlocatie in het winkelcentrum, waarmee Veldhoven een eigentijdse Bakker Bart-winkel met een ambachtelijke uitstraling rijker is geworden. De winkel wordt geëxploiteerd door de franchisenemers Willem en Jeanette Kepser. Opvallend is het bakproces dat in de winkel centraal is gesteld. Hiermee is invulling gegeven aan de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet onder het motto: 'altijd lekker vers'.

Uitrol nieuwe formule
Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: "Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Met onze succesvolle ervaring hebben wij nu in Veldhoven de tweede nieuwe winkel geopend. Dit jaar zullen wij succesvolle onderdelen van de nieuwe formule verder gaan uitrollen."

Breder en eigentijdser assortiment
Onder toeziend oog van, nu nog nieuwsgierige, klanten bakken de ondernemers Willem en Jeanette Kepser met hun medewerkers voortaan de hele dag door vers brood en aanverwante artikelen en maken op die wijze de slogan 'altijd lekker vers' waar. Ook het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en daarnaast horeca-artikelen toe te voegen als biologische yoghurt met vers gebakken granola, verrassende lunchsalades, rustieke broden en unieke wraps.

Overzichtelijk en gezellig
Willem en Jeanette Kepser: "We zijn trots op het feit dat we de tweede Bakker Bart in Nederland zijn in deze nieuwe vorm. We hebben niet alleen een breder en eigentijdser assortiment, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw. Het is een overzichtelijke én gezellige zaak geworden."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
op reportage: Proeverz, Gorinchem

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bari...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: