Toscaanse tomatensoep

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Toscaanse tomatensoep

Ingrediënten (20 borden of koppen soep)

400 gram Honig Professional Premium Toscaanse Tomatensoep

4 liter water

175 gram ham (in reepjes)

80 gram ui (gesnipperd)

100 gram tomaten (in blokjes)

150 gram courgette (in reepjes)

250 gram champignons (in plakjes)

200 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

- Breng het water aan de kook

- Zet het vuur lager en strooi het poeder al roerend in het kokende water

- Voeg de groente en de ham toe en laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken

- Garneer de borden vlak voor het opdienen met de geraspte kaas

Variatietips

Voor een extra gevulde Toscaanse tomatensoep voeg toe:

- Witte bonen

- Gekookte aardappelblokjes

- Honig Professional Pasta (bijvoorbeeld Tortellini di Parma, Tortellini al formaggio of kookbestendige schelpjes, spiraaltjes of elleboogjes)

Serveer deze Toscaanse tomatensoep met ciabattabrood of versier de soep met crème fraiche en verse basilicum.

Bron: Honig

Overig nieuws