Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

27 mei 2015 |
Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven<

Rond 1 juli 2015 opent Wouter van Laarhoven de deuren van restaurant Wynwood in Eindhoven. De voormalige chef van sterrenrestaurant
De Molen in Kaatsheuvel start samen met ondernemer en zakenpartner Eveline Wu in de wijk Strijp-S een 650 m² grote nieuwe zaak met ruim 100 zitplaatsen. Het restaurant heeft een mondiale uitstraling met eten en drinken op topniveau voor een aantrekkelijke prijs.

Fantastisch eten en drinken zonder drempel
Wouter van Laarhoven start Wynwood samen met zakenpartner Eveline Wu, die eigenaar is van meerdere horecabedrijven. Van Laarhoven: Wynwood is een sexy zaak met een internationaal gevoel en een mondiale uitstraling. Dat uit zich in lekker eten van hoge kwaliteit producten voor een heel aantrekkelijke prijs, perfecte service, eigentijdse stijlvolle inrichting en een internationale sfeer. We serveren een viergangenmenu voor rond de dertig euro waarin ingrediënten van topkwaliteit zijn verwerkt, gepresenteerd op luxe servies en met linnen servetten. De gast ervaart luxe in alle facetten, maar zonder de bijbehorende drempel. Wynwood bruist de hele dag, gasten kunnen overdag terecht voor hun (zakelijke) afspraak, een goede kop koffie met vers gemaakte patisserie, lunch, diner en in de bar voor een cocktail of glas wijn met barbites. In Wynwood kun je fantastisch eten en drinken voor dezelfde prijs als in een lunchroom of brasserie. Ondanks het hoge niveau streef ik met Wynwood geen Michelinster na”, zo stelt Van Laarhoven, die als restaurantmanager Ron Verhage aantrok die overkomt van restaurant Fred in Rotterdam.

Bar en terras
Het restaurant is voorzien van een bargedeelte waar bartenders bijzondere cocktails en wijnen schenken en waar barbites worden geserveerd. De bar is ook ‘s avonds open voor gasten die alleen een drankje willen drinken. Buiten is een groot terras en naast Wynwood wordt een afgescheiden volledig zelfstandige take away gerealiseerd waar fish & chips in een hip jasje wordt verkocht. Van Laarhoven: “De wijk Strijp-S op het oude Philipsterrein is super inspirerend. Naast woningen, scholen, horeca en Vershal Het Veem die eind 2015 wordt geopend, zitten hier jonge technologie- en designbedrijven. Het barst hier van de creativiteit en Wynwood past daar perfect in. De exacte openingsdatum wordt in de loop van juni bekendgemaakt en actuele ontwikkelingen kunnen via de Facebookpagina gevolgd worden”, aldus Van Laarhoven.

Over restaurant Wynwood
Wynwood is spraakmakend stijlvol, sexy en super lekker. In een eigentijdse inrichting met internationale sfeer en mondiale uitstraling ervaart de gast perfecte service en eten en drinken van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De hele dag door biedt Wynwood gastvrijheid in restaurant, bar en op het terras. Wynwood ligt in Strijp-S, het creatieve, culturele en technologische hart van Eindhoven en is vernoemd naar de kunst- en modewijk Wynwood in Miami.
?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: