Toppatissier op Antwerpen Proeft

9 april 2013
Toppatissier op Antwerpen Proeft

De organisatoren van culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft hebben een nieuwe headliner bekendgemaakt: Belgische toppatissier Pierre Marcolini is aanwezig op het evenement. Eerder al werd de komst bevestigd
van driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte, Gault&Millau’s Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met haar restaurant Yam Thai.

*Niet weigeren*
Uitzonderlijk is dat Marcolini eigenhandig zijn cacaobonen selecteert en invoert, roostert en verwerkt tot chocolade, die mede daardoor tot de beste van de wereld wordt gerekend.
Drie jaar geleden stond de Brusselaar voor de eerste keer op Antwerpen Proeft. Over deze editie zegt hij: "Het was een aanbod dat ik niet kon weigeren."

*Zevende keer*
Culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd, op een nieuwe locatie én datum. Dertig klasserestaurants, sterrenchefs en hippe bistro’s uit Antwerpen en daarbuiten bieden in een culinair dorp gerechten in amusevorm aan. De vorige jaren mocht het evenement tienduizenden bezoekers verwelkomen.
Meer informatie vindt u op "www.antwerpenproeft.be":http://www.antwerpenproeft.be/

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws