Toppatissier op Antwerpen Proeft

9 april 2013 |
Toppatissier op Antwerpen Proeft<

De organisatoren van culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft hebben een nieuwe headliner bekendgemaakt: Belgische toppatissier Pierre Marcolini is aanwezig op het evenement. Eerder al werd de komst bevestigd
van driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte, Gault&Millau’s Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met haar restaurant Yam Thai.

Niet weigeren
Uitzonderlijk is dat Marcolini eigenhandig zijn cacaobonen selecteert en invoert, roostert en verwerkt tot chocolade, die mede daardoor tot de beste van de wereld wordt gerekend.
Drie jaar geleden stond de Brusselaar voor de eerste keer op Antwerpen Proeft. Over deze editie zegt hij: "Het was een aanbod dat ik niet kon weigeren."

Zevende keer
Culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd, op een nieuwe locatie én datum. Dertig klasserestaurants, sterrenchefs en hippe bistro’s uit Antwerpen en daarbuiten bieden in een culinair dorp gerechten in amusevorm aan. De vorige jaren mocht het evenement tienduizenden bezoekers verwelkomen.
Meer informatie vindt u op www.antwerpenproeft.be
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: