Tiende vestiging Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten

14 november 2017 | Roy Spijker

Op 20 november opent midden in het historische centrum van Voorschoten alweer de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen! Het snelgroeiende restaurant is gevestigd op het Deltaplein in een splinternieuw horecapaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt restaurant Hudson haar nieuwe dorpsgenoten mee langs een culinaire trip door de USA.

Lianne Buijs, mede-eigenaar van Hudson Voorschoten vertelt: “Ik ben trots dat ik samen met Mart Kamp de 10 de vestiging van Hudson mag openen! Een 10 de vestiging voelt als een jubileum en dat moet rijkelijk gevierd worden. Daarom organiseren we het hele jaar bijzondere acties voor onze gasten!

Feestelijke opening
Met de opening van de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten is een nieuwe mijlpaal bereikt. Maandag 20 november opent bekend acteur Bas Muijs officieel de nieuwe vestiging van Hudson, waarna de genodigden een feestelijke avond staat te wachten. Ook het geheel vernieuwde Deltaplein, waar Hudson haar standplaats heeft, wordt deze middag officieel geopend door Bouwbedrijf Niersman in het bijzijn van wethouders en gemeentebestuur. De middag wordt goed afgesloten met een uitgebreide HighTea bij Hudson Bar & Kitchen.

Diner en borrel op z’n Amerikaans
Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers zijn foodliefhebbers bij Hudson aan het juiste adres. Dit is de Amerikaanse keuken bij uitstek! Naast een goed verzorgd diner, kunnen gasten ook aanschuiven voor een sfeervolle en smakelijke lunch. De stalen scheidingsroosters creëren een evenwichtige verdeling tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte, wat de zaak een perfecte aanwinst maakt voor het gemoedelijke Voorschoten. Hudson Bar & Kitchen is geschikt voor familie-uitjes, gezinnen en feestelijke borrels.

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen en zullen in de toekomst nog meer vestigingen openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: