Tiende vestiging Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten

14 november 2017 | Roy Spijker

Op 20 november opent midden in het historische centrum van Voorschoten alweer de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen! Het snelgroeiende restaurant is gevestigd op het Deltaplein in een splinternieuw horecapaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt restaurant Hudson haar nieuwe dorpsgenoten mee langs een culinaire trip door de USA.

Lianne Buijs, mede-eigenaar van Hudson Voorschoten vertelt: “Ik ben trots dat ik samen met Mart Kamp de 10 de vestiging van Hudson mag openen! Een 10 de vestiging voelt als een jubileum en dat moet rijkelijk gevierd worden. Daarom organiseren we het hele jaar bijzondere acties voor onze gasten!

Feestelijke opening
Met de opening van de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten is een nieuwe mijlpaal bereikt. Maandag 20 november opent bekend acteur Bas Muijs officieel de nieuwe vestiging van Hudson, waarna de genodigden een feestelijke avond staat te wachten. Ook het geheel vernieuwde Deltaplein, waar Hudson haar standplaats heeft, wordt deze middag officieel geopend door Bouwbedrijf Niersman in het bijzijn van wethouders en gemeentebestuur. De middag wordt goed afgesloten met een uitgebreide HighTea bij Hudson Bar & Kitchen.

Diner en borrel op z’n Amerikaans
Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers zijn foodliefhebbers bij Hudson aan het juiste adres. Dit is de Amerikaanse keuken bij uitstek! Naast een goed verzorgd diner, kunnen gasten ook aanschuiven voor een sfeervolle en smakelijke lunch. De stalen scheidingsroosters creëren een evenwichtige verdeling tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte, wat de zaak een perfecte aanwinst maakt voor het gemoedelijke Voorschoten. Hudson Bar & Kitchen is geschikt voor familie-uitjes, gezinnen en feestelijke borrels.

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen en zullen in de toekomst nog meer vestigingen openen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: