Tiende vestiging Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten

14 november 2017 | Roy Spijker

Op 20 november opent midden in het historische centrum van Voorschoten alweer de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen! Het snelgroeiende restaurant is gevestigd op het Deltaplein in een splinternieuw horecapaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt restaurant Hudson haar nieuwe dorpsgenoten mee langs een culinaire trip door de USA.

Lianne Buijs, mede-eigenaar van Hudson Voorschoten vertelt: “Ik ben trots dat ik samen met Mart Kamp de 10 de vestiging van Hudson mag openen! Een 10 de vestiging voelt als een jubileum en dat moet rijkelijk gevierd worden. Daarom organiseren we het hele jaar bijzondere acties voor onze gasten!

Feestelijke opening
Met de opening van de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten is een nieuwe mijlpaal bereikt. Maandag 20 november opent bekend acteur Bas Muijs officieel de nieuwe vestiging van Hudson, waarna de genodigden een feestelijke avond staat te wachten. Ook het geheel vernieuwde Deltaplein, waar Hudson haar standplaats heeft, wordt deze middag officieel geopend door Bouwbedrijf Niersman in het bijzijn van wethouders en gemeentebestuur. De middag wordt goed afgesloten met een uitgebreide HighTea bij Hudson Bar & Kitchen.

Diner en borrel op z’n Amerikaans
Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers zijn foodliefhebbers bij Hudson aan het juiste adres. Dit is de Amerikaanse keuken bij uitstek! Naast een goed verzorgd diner, kunnen gasten ook aanschuiven voor een sfeervolle en smakelijke lunch. De stalen scheidingsroosters creëren een evenwichtige verdeling tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte, wat de zaak een perfecte aanwinst maakt voor het gemoedelijke Voorschoten. Hudson Bar & Kitchen is geschikt voor familie-uitjes, gezinnen en feestelijke borrels.

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen en zullen in de toekomst nog meer vestigingen openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Awards Culinair
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Verkrijgen werkvergunning Aziatische koks versoepeld

Op 16 april 2019 heeft minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bekendgemaakt dat er per 1 oktober 2019 een einde komt aan het quotum dat is opgelegd in de bijzondere regeling voor het verkrijgen van een werkvergunning voor specialistische Aziatische koks. De tijdelijke regeling, die nu ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent Store in Designer Outlet Roosendaal

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Roosendaal. Na het succes van de pop-up eerder dit jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven in de Designer Outlet van Nederland. Vanaf 21 september 2019 om 10.00 uur kan het winkelend publiek ook terecht bij de Dunkin’ to-go Sto...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: