Veel enthousiasme op Lunchroomdag

19 maart 2012 |
Veel enthousiasme op Lunchroomdag<

Sfeervol, informatief, enthousiasme, lekker proeven en inspiratie. Dit was vandaag allemaal te vinden op de Nationale Lunchroomdag. Een kleinschalige beurs exclusief voor lunchroomhouders.

Kenniscentrum voor de branche
Het was alweer de vierde keer dat deze beurs werd gehouden. In het kenniscentrum werden drie workshops aangeboden die ieder een kwartier duurde. Bezoekers kregen concrete informatie over de kansen en bedreigingen die er op dit moment gaande zijn in de lunchroombranche, de laatste trends op het gebied van eten en drinken, vijftien rendamentstips om meer omzet te behalen en de zes succesfactoren om te ontdekken wie je als lunchroom wilt zijn.

De battles
Op de Nationale Lunchroomdag gingen zes koks tegen elkaar battlen. In 90 seconden kregen zij de taak om een broodje te maken. Met de keuze voor de ingrediënten werd sterk naar de kostprijs gekeken. Kortom hoe kun je als lunchroom je kaart verbeteren met unieke broodjes en met een lage kostprijs.

Justin Goes en Willem Treep
Justin Goes (Subway) sprak in zijn sessie over het succes van Subway. De keten die 36.600 winkels in 36 landen heeft. Belangrijkste boodschap van Goes was "Zorg dat je klant tevreden is, elke klant is belangrijk."
Willem Treep, mede-eigenaar van Willem&Drees - van de boer uit de buurt, gaf ook een presentatie. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de producten van boeren uit de directe omgeving naar de winkels in deze omgeving worden gebracht. "Er is een nieuwe trend dat mensen gaan vragen waar producten vandaan komen. Haal producten uit de omgeving dan kun je hier op inspelen."

Grote merken
Daarnaast konden bezoekers proeven van grote merken die ook aanwezig waren. Het inwinnen van informatie, op de hoogte blijven van de nieuwste smoothies en nog veel meer. Een dag om inspiratie op te doen op ieder gebied dat voor iedere lunchroomhouder interessant is. Kortom: een hoop tevredenheid!

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: