Teaser Lekkerste Lunchroombroodje

16 augustus 2012 |
Teaser Lekkerste Lunchroombroodje<

Morgen, vrijdag 17 augustus, maakt Lunchroom bekend welke vijf broodjes nog in de running zijn voor de titel Lekkerste Lunchroombroodje 2012. Over de inzendingen gesproken...

Juryberaad
De jury is momenteel druk bezig met het beoordelen van alle inzendingen. De juryleden gaan daarbij niet over een nacht ijs. Er wordt per inzending gekeken naar de originaliteit van het broodgebruik, originaliteit van de receptuur, gebruikte ingrediënten en de mise en place. Daarnaast wordt een overallscore gegeven.

Goede inzendingen
Frank Lindner, juryvoorzitter en hoofdredacteur van vakblad Lunchroom licht een tipje van de sluier op: "Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit. Deze is over de hele linie hoger dan verleden jaar. We hebben prachtige inzendingen."

Wedstrijd leeft
Lindner: "De wedstrijd leeft onder lunchroomhouders. Veel deelnemers willen weten hoe het ervoor staat. Een aantal deelnemers en genomineerden uit 2011 zien we in deze editie om de schaal, oorkonde en eeuwige roem weer terug."

Mega-vega?
"Het valt op dat er relatief veel met kip wordt gewerkt. Ook zie ik veel inzendingen waar (st)oer-brood als basis wordt gebruikt. Verder wordt er redelijk wat gestapeld. We zijn al aardig wat 'dubbele dekkers' tegengekomen. Van de ingezonden broodjes is er eentje die vegetarisch is. Met alle trends rondom groenten en vleesvermindering verbaas ik me hier een beetje over."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: