SVO organiseert wedstrijden Horecava

3 december 2014 |
SVO organiseert wedstrijden Horecava<

Stichting De Lekkerste Wedstrijden en SVO vakopleiding food zijn overeengekomen dat SVO de organisatie van de vakwedstrijden op
de Horecava op zich neemt. Drijvende kracht achter deze wedstrijden, Johan van der Weerd, wil een stapje terug doen. Van der Weerd: "Ik organiseer deze wedstrijden al 28 jaar en het wordt tijd voor vernieuwing. Ik word een jaartje ouder en moet het op een gegeven moment loslaten. Dat moment zit er nu aan te komen."

Foto: Links Johan van der Weerd, secretaris Stichting De Lekkerste Wedstrijden, en rechts Jan Willem Sipma, Manager Markt & Beroep SVO vakopleiding food

Podium voor vakspecialisten
Vakwedstrijden zijn bij uitstek een gelegenheid waarbij vakspecialisten kunnen aantonen wat ze in huis hebben en zich kunnen spiegelen aan andere vakgenoten. Door het organiseren van deze wedstrijden biedt SVO een podium aan mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Horecava 2015
Komend jaar wordt tijdens de Horecava 2015 (12 t/m 15 januari) in Amsterdam Rai een zevental wedstrijden in de Fastservice Arena (hal 9) georganiseerd:

· Het Lekkerste Broodje, categorie Horeca
· Het Lekkerste Broodje, categorie Catering
· Lekker Anders (voor medewerkers in de horeca met
een verstandelijke beperking)
· Het Lekkerste Kindermenu
· De Lekkerste Hamburger, categorie Finest
· De Lekkerste Hamburger, categorie Fastest
· Lekkerste Pizza (voorronde EK Pizza bakken)

Aanmelden voor deze vakwedstrijden kan via www.wedstrijden.nl.
Meer lezen over de Horecava? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: