SVO organiseert wedstrijden Horecava

3 december 2014 |
SVO organiseert wedstrijden Horecava<

Stichting De Lekkerste Wedstrijden en SVO vakopleiding food zijn overeengekomen dat SVO de organisatie van de vakwedstrijden op
de Horecava op zich neemt. Drijvende kracht achter deze wedstrijden, Johan van der Weerd, wil een stapje terug doen. Van der Weerd: "Ik organiseer deze wedstrijden al 28 jaar en het wordt tijd voor vernieuwing. Ik word een jaartje ouder en moet het op een gegeven moment loslaten. Dat moment zit er nu aan te komen."

Foto: Links Johan van der Weerd, secretaris Stichting De Lekkerste Wedstrijden, en rechts Jan Willem Sipma, Manager Markt & Beroep SVO vakopleiding food

Podium voor vakspecialisten
Vakwedstrijden zijn bij uitstek een gelegenheid waarbij vakspecialisten kunnen aantonen wat ze in huis hebben en zich kunnen spiegelen aan andere vakgenoten. Door het organiseren van deze wedstrijden biedt SVO een podium aan mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Horecava 2015
Komend jaar wordt tijdens de Horecava 2015 (12 t/m 15 januari) in Amsterdam Rai een zevental wedstrijden in de Fastservice Arena (hal 9) georganiseerd:

· Het Lekkerste Broodje, categorie Horeca
· Het Lekkerste Broodje, categorie Catering
· Lekker Anders (voor medewerkers in de horeca met
een verstandelijke beperking)
· Het Lekkerste Kindermenu
· De Lekkerste Hamburger, categorie Finest
· De Lekkerste Hamburger, categorie Fastest
· Lekkerste Pizza (voorronde EK Pizza bakken)

Aanmelden voor deze vakwedstrijden kan via www.wedstrijden.nl.
Meer lezen over de Horecava? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Koffie & thee Achtergronden
Chiqueolatte laat wensen in vervulling gaan

Vanaf 14 september loopt er bij café Chiqueolatte een wel heel bijzondere actie namelijk de Random Act of Kindness. Bij iedere bestelling wordt een kaartje toegevoegd die ingevuld kan worden met een lieve wens voor iemand anders. Wie gun jij een moment voor zichzelf? En waarmee wil jij hem...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: